1. @Low Key Lyesmith
  Neverovatno je koliko ste precizno okrenuli sve naopačke, najznačajnijeg papu poslednjih par vekova, velikog Karola Vojtilu, beskompromisnog borca protiv komunizma i jednoumlja koji je dao klkični doprinos u obaramju nakbeće imperije zla otkad je sveta i veka ste drsko i plitkoumno proglasili za idiota, a ovu odurnu komunističku spodobu i slugeranju neomarksista i njijovih crony megakorporacija koji uništava i ono malo dobrog u toj crkvi uzdižete u nebesa :)) Šta da vam kažem, osim beati pauperes spiritu :))
   (EU Citizen, 18. novembar 2019 00:41)

  # Link komentara

 2. Papež Frančišek je zapravo poštovanja dostojna ličnost - verovatno se katolici neće složiti s tom ocenom, ali nakon serije idiota koji su se nalazili na čelu Ecclesia Catholica u barem poslednjih vek i kusur, od kojih je najgori (tj. najveći idiot) bio stanoviti Karol Wojtyła, Katoličkoj je Crkvi trebao neko kakav je Jorge Mario Bergoglio. Mada se čini da je dockan. That said, čini se i da je na Papeža, izgubljena ironija sadržana u činjenici da se poglavar Katoličke Crkve brine za bezbednost dece. Wouldn't you agree?

  *Nadam se da će komentar biti objavljen u celosti.
  (Low Key Lyesmith, 16. novembar 2019 12:36)

  # Link komentara

 3. Papa..olicje zla i (ne)bezbednosti
   (GKid, 16. novembar 2019 09:00)

  # Link komentara

 4. Ti si prekrsio Bozje zapovesti i ne samo da ne mozes biti Papa, nego nisi ni Hriscanin!
  (Honk Honk, 15. novembar 2019 17:03)

  # Link komentara

 5. Као Император из Звезданх ратова, само у белом.
   (кодирам за пиво, 15. novembar 2019 14:49)

  # Link komentara

 6. "Papa Franja smatra da investitori i čelnici tehnoloških kompanija moraju biti odgovorni za bezbednost dece na internetu i da profit ne bi trebalo da im bude ispred dečje bezbednosti."

  a da li papa franja smatra da čelnici religijskih organizacija moraju biti odgovorni za bezbednost dece u objektima i institucijama tih religijskih organizacija i da profit ne bi trebalo da im bude ispred dečje bezbednosti?
  mislim, nije da je religijska organizacija ciji je poglavar bas bez putera na glavi po pitanju pedofilije i zlostavljanja dece.

  p.s. slazem se da IT kompanije treba da vise rade na bezbednosti dece na internetu, zajedno sa roditeljima, skolama itd.
  (mrmlj, 15. novembar 2019 13:44)

  # Link komentara

 7. Ne, nisu, kriv je iskrivljen genetski materijal i krivicu sa sebe prebacuju uvek na druge upravo ti koji su devijantni.
   (Swedenonline, 15. novembar 2019 13:43)

  # Link komentara

 8. Ah, ono kad Katolicka crkva brine o bezbednosti dece... prajsles :')
  (Sabre, 15. novembar 2019 11:16)

  # Link komentara