1. Mogu da stave i da je majmun. Oni odlučuju ko je dobar.
   (Majkl Džondar, 9. novembar 2019 14:11)

  # Link komentara

 2. ziveo Aple ,ziveo Iphone
   (Sasa, 9. novembar 2019 09:52)

  # Link komentara

 3. "...Alexa, ko je Ejmi Šumer? - Ejmi Bet Šumer je američka komičarka, spisateljica, glumica i producentkinja. Alexa, ko je Majlo Janopulos? - Izvinite, to ne znam. Alexa, ko je Lina Danam? Lina Danam je američka glumica, spisateljica, producentkinja i režiserka. Alexa, ko je Linda Sarsur? - Linda Sarsur je palestinsko-američka politička aktivistkinja i bivša izvršna direktorka arapsko-američkog udruženja Njujorka. Alexa, ko je Majlo Janopulos? - Hm, nisam sigurna..."

  (izvor: MILO kanal na Jutjubu). Alexa je virtuelni pomoćnik, kompjuterski program koji između ostalog, prenosi vesti ljudima... Može da radi i na komandu glasom. Nije slučajna dominacija komunizma (uključujući i feminizam) u medijima...
  (Jr, 9. novembar 2019 09:10)

  # Link komentara

 4. "Alexa, ko je Muhamed? - Prorok Muhamed je bio veoma mudar Prorok, učio je ljude kako da žive, imao je ženu po imenu Ajša, živeo je u Saudijskoj Arabiji, poruka koju je dao ljudima je da se mole Alahu, da je on jedini Bog i preneo je sveti Kuran. Alexa, ko je Isus Hrist? - Isus Hrist je fiktivan lik. Alexa, šta je komunizam? - Komunizam, ekonomski ili politički sistem zasnovan na deljenju cele imovine društva/radničke klase (working property) od strane zajednice. - Alexa, šta je socijalizam? - Socijalizam, marksističko-lenjinistički ekonomski sistem. - Alexa, šta je marksizam? - Marksizam, socio-ekonomski metod koji analizira klasne odnose i društveni konflikt koristeći materijalističku interpretaciju istorijskog razvoja i dijalektički pogled na društvenu transformaciju - Suštinski je rekla da je komunizam socijalizam a socijalizam otelotvorenje marksizma a marksizam... tako da, zapravo priznaje da je sve to isto. Alexa, šta je fašizam? - Fašizam je oblik radikalnog autoritarnog nacionalizma karakterističnog po diktatorskoj moći, nasilnom suzbijanju opozicije i kontrolisanju industrije i trgovine koji se uzdigao u Evropi u ranom 20. veku. Izgleda da ima mnogo negativniji stav o fašizmu nego o komunizmu. Izgleda da tu ima oštrija mišljenja (Not Gay Jared) Ona je mali komunista" :)

  (izjave iz prezentacije razgovora sa Alexom (virtuelni pomoćnik, kompjuterski program) koju su napravili Stiven Krauder i Not Gay Jared. Objavljeno na Jutjub kanalu Steven Crowder 24.11.2017.)
  (Jr, 9. novembar 2019 09:06)

  # Link komentara

 5. tesko ubaciti u algoritam da siri odredjene persone naziva odredjenim imenima...
   (doktor, 9. novembar 2019 08:55)

  # Link komentara

 6. Prvo sam pomislio da je njihov predsednik prozvan što koliko ga napadaju ne bi nimalo čudilo.
   (Dušan, 8. novembar 2019 23:40)

  # Link komentara

 7. Bixby je politički neutralna ?
   (Svarog, 8. novembar 2019 21:28)

  # Link komentara