Veliki broj pritužbi na digitalni novčanik "Apple Pay"

Apple-ov digitalni novčanik "Apple Pay" guši konkurenciju na tržištu platnog prometa, tvrdi se u velikom broju pritužbi upućenih evropskoj komesarki za zaštitu konkurencije Margret Vestager.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Zašto uopšte prenosite ovakve vesti, kada su od značaja za ljude u Srbiji koliko i vremenska prognoza od pre 50 godina.
  Apple pay i ostali servisi su od nas udaljeni 100 godina. Evo sada će mo da dobijemo za početak AliPay da mozemo da kupujemo kineske kopije na internetu, i sledi pauza do jedno 2100 godine.
  (Raya, 14. novembar 2019 16:36)

  # Link komentara

 2. Apple pay je savrsenstvo bez mane. Potpuno bezbedne transakcije gde se ne odaje broj vase kartice nego privremena kombinacija. A jos vece savrsentstvo je fizicka apple card. Sa,pmo strip i cip na njoj nema nikakvog broja. Ako je izgubite niko je ne moze koristiti. Povezana je sa iphone i transakcije se potvrdju sa autentikacijem preko telefona
  (achitwn, 8. novembar 2019 06:58)

  # Link komentara

 3. Kazniti Google pogusilu su svu konkurenciju
  (razum, 7. novembar 2019 21:06)

  # Link komentara

 4. Google pay divan. Za sada. :)
   (jole, 7. novembar 2019 20:18)

  # Link komentara

 5. Na šta se žale? Što nemaju pristup NFC čipu? Ko normalan bi pored Apple Pay-a na iPhonu ili Apple Watchu koristio Google Pay? Da ih nakljukamo sa još malo informacija o našim dnevnim rutinama da mogu efikasnije da nas profilišu i prodaju? Apple nije u tom biznisu. Koristim Apple Pay svaki dan za svaku sitnicu i olakšao mi je plaćanje za 300%
  (Marko, 7. novembar 2019 19:16)

  # Link komentara