Internet i na najvišem vrhu planine?

Dobra vest za sve koji često koriste Wi-Fi da bi svoje uređaje povezali na internet. Stigla je nova, znatno unapređena verzija Wi-Fija koja korisnicima donosi brojne prednosti.

Izvor: B92, Science Alert, Zimo
Pošaljite komentar
 1. Covece, svi komentari koji su napisani nemaju veze sa clankom, vec samo sa naslovom. Bukvano nisu ni procitali clanak. A clanak je u vezi sa novom WiFi tehnologijom i novim uredjajima. Ni ne spominju razdaljine, visine niti ista. Samo naslov procitali i trk na komentare kako bi bilo lepo da njihova baba na planini moze imati WiFi. Blagi uzas!
  (Nikola, 18. septembar 2019 15:39)

  # Link komentara

 2. Ne znam nijedan vrh u SLO, AUT ili CH, ili bilo gde da sam bio zadnjih godina, a da ne radi internet celim putem do vrhova.
  (Slovenac, 18. septembar 2019 12:30)

  # Link komentara

 3. То би требало код нас да буде.... На свим туристичким атракцијама...... Тако се рекламира земља преко социјалних мрежа
   (ИБАРСКА ЛАСИЦА, 18. septembar 2019 12:04)

  # Link komentara

 4. A u Srbiji ni neki delovi Beograda nemaju dobar signal,pa u selima,na magistralama itd!
   (Branko, 18. septembar 2019 11:37)

  # Link komentara

 5. jadan onaj kome treba internet na vrhu planine, bas jadan!
  (sta nije, 18. septembar 2019 11:35)

  # Link komentara

 6. Mac sa dvije ostrice. I dobro i lose. Dobro radi veze sa drugima i trazenja pomoci, u slucaju potrebe, a lose, ako, umjesto uzivanja koje pruza priroda na toj visini, opet budemo "buljili" u ekran, ne dozvolivsi da nam promakne ni jedna objavljena (najcesce nepotrebna) informacija. Kako stoje "stvari", tj. koliko smo navuceni na internet, ovo drugo ce, svakako, prevagnuti. Neka nam je srecno, pa gdje god da bili.
   (Olja, 18. septembar 2019 11:25)

  # Link komentara