1. @Low Key Lyesmith

  Kad već voliš da budeš tako snishodljiv i pasivno-agresivan samo zato da bi se "pokazao", onda barem barataj činjenicama, a ne polu-informacijama.

  To o čemu pričaš nije bio koncert u igri, već prosto jedna scena koja je unapred renderovana i bila deo igre. Očigledno da ne razumeš koncept koncerta u igri, neiskustvo verovatno, kako bi ti rekao ;)
  (Sawovsky, 18. septembar 2019 12:33)

  # Link komentara

 2. ...
  Give it to me baby,
  Uh-huh uh-huh
  Give it to me baby
  Uh-huh uh-huh
  And all the girlies say I'm pretty fly for a white guy...
   (LLAP, 18. septembar 2019 08:19)

  # Link komentara

 3. Mene zivo zanima kad se pomene pank mizika ‘90, kome je offspring asocijacija, verovatno nikom.
  (SmallVille, 18. septembar 2019 06:56)

  # Link komentara

 4. "Ovo nije prvi put da neki muzičar održava koncerte unutar igara. Videli smo u poslednje vreme da je to sve više popularna metoda marketinga, počev Marshmello u Fornite, preko grupe Korn u igri AdventureQuest 3D and AQ Worlds, piše Play."

  Autor originalnog članka - stanoviti Sawovsky - je čini se mlad i neiskusan, jer svako bi drugi na temu koncerta u video igri, pomenuo nemačke legende In Extremo i njihov, pa, koncertni nastup u igri "Gothic". Ili to svesno ignoriše. Granted, nije baš reč o istom tipu nastupa, ali je svakako vredno pomena.

  I ne bi li Sabaton bio znatno logičniji izbor za koncert u WoT? OK, možda su Dexter i družina fanovi, ali Offspring i WoT, baš i ne ide jedno s drugim.
  (Low Key Lyesmith, 17. septembar 2019 21:30)

  # Link komentara

 5. Bila na koncertu u Barolu pre neku godinu - omatirili jesu ali publika (30+) i dalje zna sve stare pesme
  (HoC GoT, 17. septembar 2019 18:24)

  # Link komentara