1. Polyphony Digital je Sonijev studio. Isključivo Playstation, nikakve druge konzole.
   (sladoledsmesom, 5. jul 2019 15:40)

  # Link komentara

 2. Izuzetno sam se razocarao u ovaj GT SPORT, mislim na to da fakticki na mozes da igras bez ps pretplate. Cela igrica se zasniva na online igranju dok u single-playeru premalo opcija. Trebalo je da se napravi da je maim theme igrice kampanja to jest singleplayer a ne multiplayer, jer nemamo svi da damo 80e za online pretplatu. Valjda ce to promeniti.
   (Janko, 4. jul 2019 17:34)

  # Link komentara

 3. Zadnji serijal su upropastili jer to vise nije ista igra kao sto su bili predhodni, postpuno sam se razocarao u gt sport.. kupio sam ps4 samo zbog gt, i nakon 10 minuta kad sam shvatio da je to nesto potpuno drugacije, pozelio sam da prodam ps4 i kupim ps3 i gt6.
   (xXx, 4. jul 2019 16:44)

  # Link komentara

 4. Kupovao razne trkačke igre od Asseto Corse do bas poslednjeg GT Sport-a. Gran Turismo najbolji, vrhunska simulacija koju sam mesecima igrao online, takodje jako bitna stvar, volan. Ne igrajte na dzojstiku, nema tog osecaja i takodje ne mozete biti dobri i brzi kao da volanom. Online odlicno odradjen, kada pocnete igrate sa slabijima dok vam se ne popravi rejting, takodje ima rejting i za udese, tj ako ste prljav igrac pa cak i ako igrate vrhunski, tj vozite ali ste prljavi, igracete upravo sa takvima. Nekada je sistem malo grub pa cak da u trci nekoga 2 puta slucajno udarite ako ste pogresno procenili, zna da vam snizi rejting pa upadnete sa onim likovima koji obozavaju da udare. Ako sve ide vrh, nema greske. Igrate sa dobrim vozacima, fer igracima. Dolazio sam do visokih pozicija i igrao sa vrhunskim vozacima, kada pomislite da ste mnogo brzi upadnete sa ljudima koji voze neverovatno. Gledate replay posle bas tih likova i pomislite kako imaju strpljenja i svaki put bez greske koče, gas itd.
  (kako da ne, 4. jul 2019 16:29)

  # Link komentara

 5. Gran Turismo je PlayStation ekskluziva, tako da ce verovatno izaci kao jedan od debitantskih naslova za PS5, uz port na PS4 nekad kasnije. Sanse da izadje za bilo koju drugu platformu mimo PlayStationa su minimalne
   (pikard, 4. jul 2019 16:24)

  # Link komentara

 6. Medju njima nije PS5, to je igra SAMO za PS5, jer je GT ekskluziva koja se pravi iskljucivo za Playstation konzole.
  (Sx, 4. jul 2019 15:04)

  # Link komentara

 7. Igrao sam sve serijale do sada, po meni GT Sport ima najmanje "duse" od svih ranijih verzija, tako da se nadam da ce novi vrvt GT 7, vratiti duh tih starijih vremena sa old school konzola
   (Krucialni, 4. jul 2019 14:53)

  # Link komentara