1. Imaju svoju verziju.
   (pertinaks, 17. maj 2019 18:47)

  # Link komentara

 2. Ima mnogo primjera gdje su ljudi mjenjali i izmisljali inf. na Wikipedia, tako da mi je ovo i razumljivo.
  (pitam se, 17. maj 2019 15:57)

  # Link komentara

 3. Nasi veliki prijatelji! Oni nas nikad ne ucenjuju, nista od nas ne traze i nikad se "ne mesaju". OVO Srbi podrzavaju u komentarima, ali kad je sopstvena pozadina u pitanju, onda beze u Austriju, Nemacku, Kanadu, USA, Australiju...
  (Dejan, 17. maj 2019 09:52)

  # Link komentara

 4. Pa pola stvari sa slobodnog interneta je blokirano u Kini, slobodan čovek je danas između dve vatre, s jedne strane otvorene istočnjačke kleptokratake diktature poput Rusoje i Kine, koje globalni primitivci glorifikuju i ignorišu i opravdavaju njihove zulume, zločine, krađe i zabrane, a s druge perfidne zapadnjačke neomarksističke satrapije, koje uz pomoć crony zlotvora iz silokonske doline, Holivuda i Vol Strita, sve više takođe postaju high tech diktature. Mislim da nema dobre alternatibe zapadu, jer je tradicija slobode pojedimca potekla tamo, i da moramo spasti zapad od neokomunista da bismo spasli slobodan svet za našu decu, jer istok tu tradiciju niakda nije ni imao.
   (EU Citizen, 17. maj 2019 09:19)

  # Link komentara

 5. @igor

  Izneo si vise lazi u ovom postu nego wikipedia za sve vreme svog postojanja.
  (lol, 17. maj 2019 08:44)

  # Link komentara

 6. Ja ni u Turskoj ne mogu da je koristim...
   (Ona, 17. maj 2019 07:25)

  # Link komentara

 7. Te stvari koje rade ne podržavam.
   (Majkl Džondar, 16. maj 2019 20:23)

  # Link komentara

 8. I mi bi trebali da je blokiramo i zabranimo posto pisu masu neproverenih lazi o istoriji Srba.

  Kada im se predoce dokazi i izmene tekstovi oni ih obrisu i jednostavno su slepi dok sa druge strane konstantno objavljuju nove izmisljotine Nemaca i Britanaca o razvoju kulture i civilizacije u Evropi.

  Novi hit je da je cela kultura i civilizacija Evrope nastala iz jednog malog austrijskog grada gde su nasli neke artifakte na kojima postoji pismo koje je ocigledno nase Vincansko ali oni ga tumace kao neko proto Galsko pismo i odatle formiraju lazi o genetskim migracijama samo da ne bi morali da priznaju da je prva civilizacija, kultura, pismo, kalendar, relgija, umetnost, metalurgija, trgovina i zanatstvo poteklo sa prostora Balkana, tacnije sa prostora Srbije, Makedonije, dela Bosne i Dalmacije.
  (Igor, 16. maj 2019 12:10)

  # Link komentara