Na šta liči dečji crtež u doba veštačke inteligencije?

Zamislite da svaka linija koju povučete na ekranu može da se pretvori u neki očaravajući prizor iz prirode... Posebno ako ste neko ko voli da crta, slika ili fotografiše, takvo nešto bi vam se sigurno svidelo.

Izvor: B92, TechCrunch, PC Press
Pošaljite komentar
 1. glupi ce postati jos gluplji a pametni ce postati glupi, kome je to u interesu da unisti coveka, njegovu prirodnu kreativnost i duhovnost? (..vas robot !, 20. mart 2019 11:21)

  Невероватно шта је плусева људи који не капирају да је ово намењено за дизајнере и девелопере видео игара. Чак и у овоме је потребна креативност и идеја како смислити неки пејзаж. Уметност као вид човековог изражавања ће увек бити ту и неће је сигурно убити неки алат за прављење игара. Што се тиче духовности промашио си секцију сајта...
   (комша, 21. mart 2019 09:21)

  # Link komentara

 2. To uoošte nisu "dečiji crteži", niti je to namanjeno za decu, niti su uopšte u klipu u kojem pričaju o tome pomenuli nekakvu "decu", nego su pričali o arhitektama i dizajnerima... deci se ne daje mašina od nekoliko hiljade evra da se igraju...

  To što označeni regioni (koje su označili različitim bojama, pa da program popunjava to određenim elementima) izgledaju jednostavno, to ne znači da je to "dečiji crtež".
  (Maks, 20. mart 2019 14:05)

  # Link komentara

 3. Matrix li je u razvoju?
   (je-bote, 20. mart 2019 12:24)

  # Link komentara

 4. glupi ce postati jos gluplji a pametni ce postati glupi, kome je to u interesu da unisti coveka, njegovu prirodnu kreativnost i duhovnost?
  (..vas robot !, 20. mart 2019 11:21)

  # Link komentara

 5. Zaglupljuju
  (spijunka, 20. mart 2019 10:41)

  # Link komentara