1. @Nikola

  Virtuelnom zivotu.
   (NoName, 12. januar 2019 08:41)

  # Link komentara

 2. @Mika
  Ti si najveći car na svetu! Pusti hejtere, uživaj u životu!
  (Nikola, 10. januar 2019 15:44)

  # Link komentara

 3. @Mika

  VR - forever alone.
   (NoName, 10. januar 2019 10:26)

  # Link komentara

 4. Imam GearVR vec godinu dana i pokusacu da vam opisem kakvo je iskustvo. Mnogi su probali neki los demo ili neki obican 2d 360 video loseg kvaliteta i zakljucili da ne valja. Ili su probali onaj kineski VR za obicne telefone niske rezolucije i strasno malog polja vidljivosti. kao da gledate kroz dvogled.
  GearVR radi samo sa Galaxy telefonima i to je minimum za dobro iskustvo.

  Sada vam ne treba ni telefon, vec postoji Oculus GO koji kosta 200 dolara i odlican je. Ali ovi mobilni uredjaji nisu za igre vec za konzumiranje medija.
  Mada ima i dosta mobilnih igara koje izgledaju fantasticno u VR.

  Skinete skybox player, ubacite neki film dobrog kvaliteta i stvorite se u bioskopu. Nekima se nece svideti kvalitet prikaza filma, ali meni je OK. A iskustvo sedenja u bioskopu je fantasticno. FANTASTICNO!

  Odete na jedan ceski VR sajt za odrasle. Skinete trailer u 5k rezoluciji ili ako vas tel ne podrzava 5k onda u 4k. U SkyBox podesavanjima izaberete 3d 180 SBS:

  Devojka ce zaista biti ispred vas. Bez uvelicavanja i preterivanja. Devojka je zaista ispred vas u svojoj prirodnoj velicini. Vise ne gledate, vec ste aktivni ucesnik akcije.

  A ako mi kazete da nadjem devojku. Gde da nadjem zgodne lepotice koje ne interesuje ni kako izgledam, ni koliko godina imam? Pa i oni sto imaju devojke gledaju filmove za odrasle.

  Ko voli sport, skine NextVR i gleda fudbal sa terena. Slika je malo mutnija, ali ni 8k TV ne moze pruziti to iskustvo koje pruza VR.
  (Mika, 9. januar 2019 19:15)

  # Link komentara