1. Za svaku "mogucnost" postoji neko ko ce je iskoristiti!
  Ja se ne bik zahebavo!
  (terminator 2, 12. decembar 2018 13:44)

  # Link komentara

 2. pravu nocnu moru koju bi vestacka inteligencija stvorila sam uvideo is eseja stephen hawking-a. u stvari bice jedan AI za nize klase i veoma drugaciji za vrlo bogate. ti vrlo bogati ce sebe izmeniti i popraviti svoju intelegenciju (bogata super klasa) da bi kontrolisali AI, koji ce sa druge strane da kontrolise sve ostale. vrlo zanimljivo vidjenje stvari
  (bla, 12. decembar 2018 13:07)

  # Link komentara

 3. Drugim rečima, glupi bi da i dalje kontrolišu inteligentnije od sebe. To onda i nije veštačka inteligencija, eventualno bi moglo da se nazove "veštačka budala".
  Šta će onda veštačke? Zar je ikada nedostajalo, zar je ponestalo prirodnih? Pogotovo sada kada je takvih sve više?
  (CATAPA, 12. decembar 2018 11:23)

  # Link komentara

 4. Prva akcija AI za ekologiju bi bila likvidacija 3 do 5 milijardi ljudi, i to samo zato što je to jedini logični način spasavanja prirode, životinja i planete. Prva akcija policijskog AI bi bila uvodjenje smrtne kazne, jer je jedini logični korak u uslivima u kojima zatvorski sistem stvara još gore kriminalce. Prva akcija finansijskog AI bi bila gašenje platnog sistema zasnovanog na dolaru kao valuti sa negativnim pokrićem što bi dovelo do svetskog rata.

  Jednostavno mi ljudi smo toliko pogubni po sebe i okolinu da bi svaki AI poludeo u pokušaju da ostvari svoju ulogu sa Asimovljevim zakonima ugradjenim, i sami je pitanje kada bi uspeo da ih izbegne.
   (Stevan, 12. decembar 2018 10:50)

  # Link komentara

 5. Kao što slavimo humanizam, ravnopravnost, prava čoveka... Danas.
   (Mediocritical, 12. decembar 2018 10:11)

  # Link komentara