1. Bolje ulozite malo love u regionalne kancelarije i uposlite ljude da urade kako treba street view za google earth i maps. Ubacite gomilu fotografija i videa sa lokacija.

  Sredite google prevodioc koji je presmesan jer kada ubacite 1 recenicu i prevedete je sa 1 jezika na drugi i posle ponovo vratite prevod sa tim istim prevodiocem dobijete nebulozu.

  Koliko bi pomogli ljudima kada bi prevodioc radio bas kako treba. Zbog toga ulozite novac u ljude koji ce u regionalnim centrima uraditi prevodice kako treba i omoguciti celoj planeti da komunicira kako treba.
  (Boki, 1. novembar 2018 13:31)

  # Link komentara

 2. Ništa to ne vredi dok čovek ne počne da čisti svoju dusu i srce od zlih misli prema drugom coveku. Samo pokajanje i ljubav moze spasiti ljudski rod i hronične upale čovečanstva.
   (Black fish, 1. novembar 2018 12:00)

  # Link komentara

 3. Ko što puške nisu hleba, tako ni ova ratna tehnologija kao i bilo koja druga ne može da bude humana. A od onog da bude humanija se čovek samo naježi. Vizija koju čovek ima na pomen AI sigurno nije ona koju ima kada se kaže slavski sto, svadba, terevenka, deca u parku... izem vam zamenu za život i humanost.
  (izračunali smo da čovek koga eliminiše AI pati 0.0002789 sekundi manje. ALELUJA, 31. oktobar 2018 17:39)

  # Link komentara

 4. Da li to znači da je nehumana inteligencija jeftinija? Onda nas očekuje lepa budućnost
   (Homme, 31. oktobar 2018 11:39)

  # Link komentara