1. Amerikanci su vlasnici patenta za propagandu i laz. Na propagandi i ucenama im se bazira citava politika i istorija. To je cinjenica koja je poznata svim zivim bicima na planeti, osim srpskim obozavaocima amerikanaca i njihovih poslusnika...
   (Direktor kontejnera, 15. oktobar 2018 11:15)

  # Link komentara

 2. A jel iko ocekuje da je KGB glupa pa ce FB da vidi IP adrese iz rusije??
  postoji niz migucih manipulacija i jako tesko je utvrditi ko stoji iza necega
  (Rusofil_IQ0, 13. oktobar 2018 14:06)

  # Link komentara

 3. Voleo bih da mi neko objasni koja je razlika između tih izvora "koordinisano neautentičnog ponašanja" i onih koji predstavljaju etablirane medijske centre. Na primer, ono kad su svi - bez izuzetka - mediji u SAD i zapadnoj Evropi sludeli javnost o WMD (toliko da je i akronim, na engleskom, odmah prepoznatljiv) u Iraku? Ili o slici Srbije i ratu u Jugoslaviji? Ili ono kad su srušili režim i pride državu u Libiji? Ili danas o Rusiji i Ukrajini? I još imaju obraza da kažu da današnji lažovi (u meri u kojoj su zaista lažovi) preuzimaju metode iz Rusije? Ako se išta može reći o evoluciji "koordinisano neautentičnog ponašanja", ili kako ga je Čomski nazvao, "proizvodnji pristanka" (manufacturing consent), to je da su ga ruske mreže - RT, Sputnjik - direktno kopirale od CNN, FOX, DW, Sky, WP, i možda pre svih, upravo tog Njujork Tajmsa koji se sad predstavlja nekakvim svetionikom slobodnog i nezavisnog novinarstva, a ne obrnuto.

  I šta je onda ovo selektivno ućutkivanje manjih i decentalizovanih medija dok se ne dira stara garda koja, valjda slučajno, duva u tikvu vladajućih struktura zemalja u kojima rade i oni i ovaj Fejsbuk, nego najobičnija cenzura? I koja je veza između taman tolikog obrazovanja javnosti da pije bez pitanja sve što joj taj medijski establišment servira i njene nemogućnosti da ovo prepozna kao cenzuru?
   (bunjuel, 13. oktobar 2018 10:54)

  # Link komentara

 4. Sve što nije liberalno odnosno kapitalistički za njih je lažno.
   (lune, 13. oktobar 2018 09:27)

  # Link komentara

 5. U današnje vreme, treba samo malo koristiti mozak i shvatiti da skoro svako zlo dolazi iz Amerike. Ako pogledate istoriju Amerike, sve ratove koje su vodili, izazvali su upravo oni. I uvek, ali baš uvek radi koristi.
  Ja shvatam da ima puno ljudi koji prosto obožavaju pomenutu zemlju i da bi verovatno sve živo izdali i prodali da mogu otići tamo ali iskreno, to je njihov najveći poraz.
  Daleko od toga da nema tamo dobrih ljudi, ali na žalost, ovi drugi su ih mnogo nadjačali.
  Na svu sreću, tu je Rusija, pa je Amerika itekako spuštena na zemlju.
   (Mmm, 13. oktobar 2018 08:58)

  # Link komentara

 6. Ugasene stranice zastupaju stavove suprotne onima koje nam namecu mejnstrim mediji, znaci alternativa. Pri tome su rado objavljivali kompromitujuce sadrzaje, koje drugi nisu hteli. Evo sad se sudi njihovom sudiji...
   (free, 13. oktobar 2018 08:38)

  # Link komentara

 7. Voleo bih da vidim podatak koliko je ovih sendvicara.
   (mile, 13. oktobar 2018 07:57)

  # Link komentara

 8. Nemoguće. Englezi, Holanđani, Nemci, Litvanci, Poljaci i Amerikanci kažu zli Rusi. Šta ovi znaju?
   (KOSIGNAS, 12. oktobar 2018 22:58)

  # Link komentara

 9. Pa to, pobrišu gomilu nebitnih stranica da bi ugasili onu koja je američkoj levici trn u oku. Nisko, nisko...
  (us maskirovka, 12. oktobar 2018 22:54)

  # Link komentara

 10. Ko o čemu prodavačića ljubavi o poštenju. Pa naravno da su ameri, što bi inače skretali tolku pažnju na ruje. Ameri maheri propagande, daleko ispred svih.
  (Nikola, 12. oktobar 2018 21:50)

  # Link komentara

 11. Amerikanci Ruskog porekla
   (Gornje Međurovo, 12. oktobar 2018 20:18)

  # Link komentara