1. Ovo nije pravi pametni sat. Apple watch je daleko kompletniji uredjaj. Ovaj je više kao fitbit
  (sat, 23. jun 2018 07:05)

  # Link komentara

 2. Apple Watch daleko bolji odnosno najbolji u svojoj kategoriji i savrseno funkcionise pa cak i u Srbiji sa 0% podrske, licni primer Nike + Series 2! Samo nam treba Apple Pay i idealno!
  (Zex, 22. jun 2018 05:04)

  # Link komentara

 3. Pametni sativi nisu neka korist nama u srbiji zbog stila zivota. U americi apple watch je nenormalno popularan najvise sto applikacije su prilagodjene njihovom stilu zivota. Mnogi recimo koriste Stravu app za fitnes, trcNje i biciklizam a i tonu drugih za koje apple watch ima app. Zatim rezervisanje restorana preko sata, placanje putem apple pay na satu, pa onda manipulisanke sa IoT i alarmi. Recimo podesavanje temp na satu putem eccobee termostata, oalenje i gasenje scetla po kuci putem lutron caseta applikacije. Otvaranje i zatvaranke garaze pitem sata i liftmaster 8500w motora. Itd its. Mogucnosti su skoro neogranicene i apple watch je jako dobro optimiIran, plus gps i LTE mreza
  (achitwn, 21. jun 2018 23:56)

  # Link komentara

 4. Samsung se baš reklamira.
  Pametni satovi su generalno glupi i suvišni. Jedino apple watch može biti od neke koristi u zemljama gde ima 4g podršku i mogućnost da se iskoristi potencijal samog uredjaja. To kod nas nije slučaj i mi generalno nismo tržište gde ovakvi uredjaji imaju neki značaj, ma ko ih proizvodio.
  (ereb, 21. jun 2018 15:16)

  # Link komentara