1. @Goran
  Pa naravno, i to je savršeno logično, daleko od toga da Saudijska Arabija, Iran, Kuba, Venecuela, Severna Koreja, pola afričkih država, većina arapskih uključujući minijaturni Kuvajt koji ste vi spomenuli nisu diktature, ali Kina i Rusija su prosto najveće, najopasnije i najmoćnije takve zemlje, pa ne bi bilo prirodno prvo pominjati nekakvu boraniju (kada je bitan stepen diktature, obično prvo pomenem baš Severnu Koreju, Kubu i Saudijsku Arabiju, jer su momentalno najgore "mirnodopske" diktature, u poređenju s kojima su Rusija i Kina Teksas ili Kolorado, mada se na Kubi i u S. Arabiji u poslednje vreme vide neke pozitivne promene :) ). E sad, drugo je pitanje što se veliki deo Srba, uključujući i vas, sa takvim državama i sistemima identifikuje, pa im logično pominjanje najvećih razbojnika smeta, to je samo vaša politička patologija i nesrećna kolektivističko autoritarna kultura koja odbija sve što je sloboda pojedinca, konkurencija i tržište, a svakako ne i moj problem :))
   (EU Citizen, 4. jun 2018 10:31)

  # Link komentara

 2. Kad god mu vidim facu, naježim se:(
  Zombirana , bezosećajna spodoba:(((
   (Smuleco, 31. maj 2018 21:24)

  # Link komentara

 3. ne razlikuju se ničim od diktatura i poludiktatura kao što s Kina ili Rusija.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (EU Citizen, 30. maj 2018 11:48)

  Ali ne i recimo Jordan, Saudijska Arabija, Kuvajt, i jos bar 40 drugih zemalja sveta, bitno da si odma otkucao Rusija i Kina.
  (Goran, 31. maj 2018 14:45)

  # Link komentara

 4. Svaka zemlja koja može tek tako da "zabrani" neki sadržaj na interentu koji nije dokazano terorističke ili kriminalne prirode, za šta je nadležan sud, zove se diktatura. To važi za razne Papue, ali i za mnoge kao bajagi "respektabilne" i "liberalne" levičarske satrapije u EU tipa Nemačke koje šalju ljude u zatvor zbog verbalnog delikta, dakle, ne razlikuju se ničim od diktatura i poludiktatura kao što s Kina ili Rusija.
   (EU Citizen, 30. maj 2018 11:48)

  # Link komentara