1. Broj Cthulhu igara je mali, a broj filmova još manji. A mislim da sa razlogom, tematika je verovatno previše za većinu, a napraviti igru/film u kojem je happy end bukvalno nemoguć, čak iako je reč o horor žanru, automatski smanjuje šansu pred uspehom.

  Ja naravno jedva čekam da izađe igra. Mada na razumem neke komentatore ovde koji pričaju o "prvom delu" igre. Ova igra nije nikakav nastavak. Svaka igra, bez obzira da li mislite na DOS-ovske igre iz 90-ih, ili na igru Dark Corners of the Earth, je posebna priča, i skoro uvek pravljena od strane drugih ljudi.
  (xoxo, 21. februar 2018 14:28)

  # Link komentara

 2. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...
  Deluje zanimljivo, ali je rano za nekakav konačan sud. Grafika i animacije ljudskih likova su mogle biti bolje, To što player character opisuje sve predmete koje pogleda/pokupi i opisuje svaku svoju radnju, se neće svideti svima, mada je u duhu nekih starijih point & click avantura. OTOH, to je onomad bila jedna od zamerki na račun igre King's Quest: Mask of Eternity. Anyway, na osnovu onoga što se može videti - a što nije mnogo - deluje da bi ovo mogla biti uspešna amalgamacija žanrova, i dobra igra. Za konačan sud bi ipak trebalo sačekati da igra izađe.

  @monty, 21. februar 2018 03:03
  @kan li, 20. februar 2018 21:54
  Nema prvog dela, odnosno ovo nije drugi deo - nije nastavak Dark Corners of the Earth. Mada, koncepcijski, imaju sličnosti. Možda bi mogli reći da je nekakv soft reboot, new continuity ili slično, ali ne i nastavak.
  Dark Corners of the Earth je bila sjajna igra, po mnogo čemu, ali su Bethesda i Ubisoft požurili s izdavanjem. Igra jeste bila razvijana 7 ili 8 godina, ali je bila prilično kompleksna, tako da je - pomalo paradoksalno - objavljena pre vremena. Krajnji rezultat je bila glitchy, bug fest igra u poređenju s kojom, say, Vampire: The Masquerade - Bloodlines deluje bug free. Bugs su, uglavnom, bili rezultat paralelnog razvoja za PC i PS2 (u početku, kasnije se umesto PS2, prešlo na Xbox). Izdavači su zaključili da je bagova jednostavno previše, pa su digli ruke od igre. Šteta.
  (Low Key Lyesmith, 21. februar 2018 10:39)

  # Link komentara

 3. Izgleda kao Alone in the Dark New Nightmare iz prvog lica.
  (MDK, 21. februar 2018 04:29)

  # Link komentara

 4. Ne kapiram igrao tu igru pre par god sta je sad ovo a nije 2 deo ?
   (monty, 21. februar 2018 03:03)

  # Link komentara

 5. Prvi deo je jedna od boljih igara samo sto su potrosili sve pare na programere a za marketing im ostalo 0, tako da je izasla i bila zaboravljena u tisini... Preporucio bi svakom da odigra prvi deo, i ako je davno izasla i zastarela moze pruziti dobar gameplay...
  (kan li, 20. februar 2018 21:54)

  # Link komentara