YouTube suspendovao zvezdu zbog snimka samoubice

YouTube je suspendovao kanal internet zvezde Logana Pola nakon što je na taj servis postavio kontroverzan video sa navodnom žrtvom samoubistva, ali je najavio da to ne znači da saradnja s njim neće biti nastavljena u budućnosti.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @Komifo
  I vi sad mislite da ste ovim primitivnim ad hominemom nešto pametno rekli, a napisali ste komentar koji osim banalne negativne emocije i pokušaja diskvalifikacije sagovornika ne sadrži baš ništa više, što je na nivou deteta od deset godina :) Ja imam dobre razloge zašto mislim to što mislim, i mogu da ih detaljno i logično obrazložim. Šta vi imate i možete? Po vašem komentaru, reklo bi se, apsolutno ništa i apsolutno ništa :)))
   (EU Citizen, 16. januar 2018 16:20)

  # Link komentara

 2. Ovo je vrhunac populizma, licemernog levičarskog virtue signalinga i demagoške cenzure sadržaja u funkciji moralno-političke podobnosti ove duboko nemoralne crony državne ispostave zvane Google. Što pre prestanete da koristite sve njihove servise, to bolje za ovaj svet.
  (EU Citizen, 14. januar 2018 05:28)

  Prijatelju, što pre potražiš pomoć, to bolje za... Verovatno nikoga, pošto je pitanje može li ti biti bolje, a nama ostalima je u suštini svejedno.
   (Komifo, 15. januar 2018 07:24)

  # Link komentara

 3. Neki komentari omalovazavaju današnju omladinu, ali oni će dogurati mnogo dalje nego starije generacije. Uopšte nisu naivni, svaka generacija je sve sposobnija. Od znanja jezika, poznavanja kompjutera i generalno life skill-ova, do emocijalne inteligencije. Svi klinci danas znaju šta je bulling i da ga prepoznaju, a kada sam ja išao u školu zlostavljanja je bilo na svakom koraku. Ima ga i danas ali su deca samosvesnija.
   (Johnny, 15. januar 2018 01:14)

  # Link komentara

 4. Opa
  (malaga, 14. januar 2018 16:43)

  # Link komentara

 5. Samo da vidim dal rade komentari na mom nalogu
  (dice, 14. januar 2018 16:41)

  # Link komentara

 6. Idiot zaradio 12,5 miliona dolara. Treba da nas udari meteorit...
  (Licemer, 13. januar 2018 23:55)
  "Idiot" ocigledno nije. Pogledaj koliko je subskrajbera novih dobio i views-a. Zvezde kad im treba publicitet,krenu da izmisljaju kako su ih kinjili, kako postoji 6 padaza, prave gafove.
  (OmaeWaMouShinderiu, 14. januar 2018 16:25)

  # Link komentara

 7. @Papadubi Previse bukvalno gledas na stvari. Decko se ocigledno zeza i namerno se tako ponasa u svojim snimcima. Inace je i glumac. Ciljana publika mu i jesu mladji uzrasti ali sve u svemu zakljucak je da se sve moze samo kad se hoce, koliko znam o njemu igrao je americki fudbal, nije uspeo tu, krenuo je nesto drugo, ipak je uspesan koliko god ga voleli
  ili ne.. Ljudi prave pare na "gluposti" to je cinjenica...
  (qwertyu, 14. januar 2018 15:49)

  # Link komentara

 8. Muka mi je kad vidim da neki neobrazovani moroni zarađuju milione jer zabavljaju takođe neobrazovanu i zatupljenu masu.
  (Oki, 14. januar 2018 15:06)

  # Link komentara

 9. A sta su radili da ga kazne i da mu pomognu jer ocigledno nije dobro.
   (S, 14. januar 2018 12:50)

  # Link komentara

 10. Ovo je vrhunac populizma, licemernog levičarskog virtue signalinga i demagoške cenzure sadržaja u funkciji moralno-političke podobnosti ove duboko nemoralne crony državne ispostave zvane Google. Što pre prestanete da koristite sve njihove servise, to bolje za ovaj svet.
   (EU Citizen, 14. januar 2018 05:28)

  # Link komentara

 11. Trebalo im je dve nedelje. Inace kada je Youtube izjavio na Twitteru da su preuzeli sve moguce mere u vezi ovog incidenta, ja sam se iskidao od smeha, s obzirom da je taj klip bio trendovao globalno, i da je onaj koji je skinuo klip sa kanala zapravo Logan a ne Youtube.
   (xd, 14. januar 2018 00:46)

  # Link komentara

 12. Idiot zaradio 12,5 miliona dolara. Treba da nas udari meteorit...
   (Licemer, 13. januar 2018 23:55)

  # Link komentara

 13. Parazit
   (filipo, 13. januar 2018 22:49)

  # Link komentara

 14. Ovo je smesna "kazna", lik ce se uskoro vratiti svom prvobitnom poslu, prodace neku pricu kako se promenio uz pomoc nekog cuda, i to je to, milioni nastavljaju da se prave. Ali to je zato sto je njihova omladina tamo polupana, samo su im tableti i telefoni u rukama, nevaspitani su i prepusteni sami sebi. A ovaj je tek nevaspitan i bez ikakve empatije za ostatak sveta. Samo mi nije jasno kako neko utripuje toliku bitnost i popularnost kad su 90% njegove publike deca uzrasta od 7-12 godina. Ne kapiram sta to osobi toliko prija, da ti balava deca klicu i idealizuju te, sto tripujes da si toliko bitan zbog toga? Nista drugacije nije ni na nasoj youtube sceni, samo smo mi smesna drzava u odnosu na SAD po velicini.. Pogledajte prvih 100 komentara na bilo kom klipu nekog youtubera, to su sve deca sa nekim banalnim i decijim komentarima, traze pozdrav u sledecem klipu i slicne gluposti. A ti youtubercici snimaju idiotske stvari koje su, iskoristicu njihov izraz, "catchy". Kao neka glupa pesma bez ikakvog smisla, ali je takva muzika i aranzman da vam ostaje u glavi naredni period. Tako i oni, snimaju svadje, prank-ove, koriste clickbait i voala, nerazvijeni mozgovi male decice se upecaju i onda krece ludilo. Lik treba dobiti vecu kaznu, ipak je prekoracio sve granice sa svojim nevaspitanjem, bezobrazlukom i utripovanom bitnoscu.
   (Papadubi, 13. januar 2018 22:18)

  # Link komentara

 15. Retko iritantan lik...
   (mare, 13. januar 2018 22:09)

  # Link komentara