YouTube na proleće lansira novu muzičku platformu

YouTube planira da u martu sledeće godine lansira novu internet muzičku platformu pod imenom Remix, koja bi trebalo da bude kombinacija servisa YouTube Red i Google Play Music.

Izvor: theverge.com, klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Mislim da će vremenom youtube polako da propada tj da će se velike kompanije povući i preseliti na neke druge platforme.Onda će se youtube opet okrenuti malim YT kanalima koji su i stvorili youtube. ali pitanje koliko će onda i ostatiti tih malih yt kanala kada ih danas YT pritiska drakonskim "kaznama" za prekršaje najćešće (ponekad bezrazložno i besmisleno) ukidanje YT kanala
  (Gogyns, 10. decembar 2017 21:31)

  # Link komentara

 2. (Genije, 10. decembar 2017 14:26) Zato sto su nesposobni da sami naprave servis koji valja. YouTube je najpogodnija platforma za muzički servis, ali oni nisu napravili YouTube i svaki pokušaj da ga pretvore u nešto drugo im je propao. Google sam ne ume ništa da uradi. Samo treba pogledati listu njihovih započetih pa propalih projekata u zadnjih pet godina i odmah će vam biti jasno o kakvim se amaterima radi. Sve sto im valja je ili kopija nečega ili je kupljeno. Bolje da se drže svoje pretrage jer za drugo nisu sposobni.
  (IT., 10. decembar 2017 19:04)

  # Link komentara

 3. Tjah... Koristim Google Play Music već par godina. Kad sam počeo Spotify je bio jos u fetalnom stanju. Sada je Spotify uveliko presisao Google Music, ali s obzirom da i dalje placam promo pretplatu za G Music i da ima sve više domaćih rok bendova (i druge muzike koju slusam, osim Rammstein), ne želim da se prebacim na Spotify. A i YouTube mi nema reklame, što je supiška!
   (LudiMilojko, 10. decembar 2017 15:06)

  # Link komentara

 4. Nista mi nije jasno. Zasto Google izbacuje nove aplikacije/servise i koja im je razlika u odnosu na Youtube?
   (Genije, 10. decembar 2017 14:26)

  # Link komentara