1. Ne razuem mržnju prema društvenim mrežama dela populacije. Sve zavisi kako ih koristite, to i dobijate od njih. Meni je npr. Instagram pomogao da dobijem posao s obzirom da sam često fotkao neke kodove i projekte koje sam radio u slobodno vreme. To mi je motivaciono značilo i bilo mi je zabavno. Posle su mi rekli da kada su proveravali po društvenim mrežama nas par kandidata u završnom krugu, da su saznali da obožavam to što radim u mnogo većoj meri nego što su to mogli da saznaju tokom intervjua, i da sam veoma posvećen onome što radim i da je to takođe imalo uticaja na konačnu odluku.

  Znam ljude koji su dobijali poslovne ponude jer su tvitovali o onome što rade, ili čak pokazivali veliku strast ili interesovanje prema nečemu i da su ih ljudi tako angažovali. Primetio ih je neko na taj način i kontaktirao preko Tvitera. Ima mnogo raznih primera.

  Ako na vašim društvenim mrežama viđate sve te glupe stvari koje pominjete, onda je problem do vas, ne do drugih i sami lažete sebe da ne želite da čitate to na šta se žalite.
  (brm, 8. decembar 2017 17:50)

  # Link komentara

 2. Snapchat => copy/paste to Instagram. Ali Snapchat je i dalje bolji. Facebook ne dozvoljava konkurenciju, zato su i kupili Instagram. Sto se mene tice, Face je odavno postao klub penzionera. Mesto gde se seruje slicice beba/maca/kuca i iznose isprazni stavovi o svemu sto vam je u glavi, kao da svi jedva cekaju da procitaju vas mozak.
  (Mr Bean, 8. decembar 2017 14:27)

  # Link komentara

 3. Senzacionalno. Najbolje otkriće ovog milenijuma.
   (Lucius Fox, 7. decembar 2017 22:43)

  # Link komentara

 4. Moram da priznam da me te promene i ne doticu bas nesto... Story, moments i slicne stvari na fejsbuku, instagramu i whatsapp-u ne koristim niti me zanimaju. Sta vise smatram ih nepotrebnim internim “bloatware-om” kao Touchwiz na steroidima...
  (Machelius, 7. decembar 2017 20:30)

  # Link komentara

 5. prosto nisam mogao da zivim bez instagram storija
   (n, 7. decembar 2017 16:05)

  # Link komentara