Apple sledeće godine predstavlja jeftiniji iPad?

Mnogi se slažu da je Appleov iPad odličan tablet, ali ih odbija njegova visoka cena. To bi, međutim, moglo da se promeni sledeće godine, kada ta kompanija, prema nekim tvrdnjama, planira da predstavi 9,7-inčni iPad koji će se prodavati po ceni od 259 dolara.

Izvor: klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Ja sam kupio iPad 5th Gen(2017) za $250 tako da me boli uvo za ovaj "jeftiniji" :P
   (asterix, 7. decembar 2017 02:38)

  # Link komentara

 2. Ако ништа друго, натераће андроид произвођаче да направе сличан по хардверу али барем не скупљи андроид таблет !!! У тој величини екрана понуда андроид таблета је благо речено катастрофална !!!
  (да да, 5. decembar 2017 22:50)

  # Link komentara

 3. Код нас ће исто да буде јефтинији, свега 459€ !!!!
  (да да, 5. decembar 2017 22:47)

  # Link komentara

 4. Na Ipadu rade svi bitni microsoft office programi (ppt, excel, word, note)... treba vam dock i radi i sa drugim ekranima ili beamer zarad prezentacija... rad sa fajlovima ide preko clouda...

  E sad... je li bolji MS Surface? Jeste. Ali pristojan surface teorije nema ispod 1000€ da dobijete... posebno tastatura, posebno onaj pen..
  (batoni, 5. decembar 2017 17:26)

  # Link komentara

 5. Moraju da naprave drugi brend sa drugim imenom "ćerkom firmom" progutaju ponos i da koriste android jer će proći kao Nokia. Druga strategija a la China; ako ne možeš ih pobediti pridruži im se i koristi iste adute i strategiju.. znam..bolno je..ali je tako..Paralelno neka koriste staru strategiju i primenjuju novu..neka ispituju tržište ali ako nema više "inovacija, marketinga, brenda" ne talasaj i ne pi**j uz vetar...izvinite na izrazu ali ponekad treba "pojesti žabu.."..da budem prikladniji...setio sam se jednog trilera, ali bolje ovaj put da začutim sa idejama...
   (Bane., 5. decembar 2017 16:47)

  # Link komentara

 6. Cena nije prevelika ali je funkcionalnost loša, razumem da ljudi vole IOS ali meni kao programeru ne završava posao. Za 300 evra mogu da kupim windows/linux netbook i na njemu radim mnogo više stvari nego na Ipadu ili Android tabletu.
  Da ova stvar ima bar usb-a ili usb-c ulaz funkcionalnost bi joj skočila drastično, tipa povezati eksterni monitor i prezentovati direktno sa ipada. Da svet ide ka wirelss standardu ali nije svuda zastupljen.
   (Rus Srbin, 5. decembar 2017 14:56)

  # Link komentara

 7. Apple i jeftino ne idu u istoj rečenici.
  (x, 05. decembar 2017 08:52)

  a od pre dve godine i funkcionalno.
  Laptopovi su im po funkcionalnosti bukvalno na nivou entry level laptopova.Nijedan ozbiljan posao ne moze da se uradi na njima.
   (Che, 5. decembar 2017 12:50)

  # Link komentara

 8. Niko im nije rekao da su tableti gedzet koji je pred izumiranjem i da ih skoro niko zivi vise ne kupuje.
  Naime,tableti su samo uvecani telefoni i samim tim su potpuno besmisleni jer ne mogu da sluze za ozbiljan rad,posto mobilni os-ovi nisu predvidjeni za tako nesto.
  Sa druge strane,uredjaji kao sto je MS Surface,predstavljau svoj tableta i ozbiljnog racunara,posto imas sve prednosti tableta ,koje se manje-vise ogledaju samo u ekranu na dodir i ozbiljnog racunara ,sa ozbiljnim hardverom i Os-om i pre svega tastaturom,koja je odvojiva.

  Ha,sad ce neki pametnjakovic da kaze da postoje tastature za tablete ,onoliko dugo koliko i tableti.To je istina,ali tastatura sama po sebi ne cini racunar,vec to cini OS.
  Standardni desktop windows je svetlosnim godinama udaljen od bilo kog mobilnog os-a.
  Surface je definitivno najbolji prenosni racunar na trzistu,iako nije i najeftiniji.
  Ipad je dobro izradjen uredjaj,sa kvalitetnim ekranom i solidnim procesorom,ali dzaba kada je neupotrebljiv za bilo sta ozbiljno,osim ako u to ne racunas facebook,jutjube i sl. servise,koji rade i na friziderima.
  (Dimitrije Pantic, 5. decembar 2017 10:50)

  # Link komentara

 9. Pazite, ovako ide!
  Apple ipad trenutno košta npr. 700 evra.
  Novi, jeftiniji će da košta 675 evra, a normalan, redovan ipad je sada 900 evra!
  Ako se pobuniš, samo te upute na "jeftiniji"...
   (Žika, 5. decembar 2017 09:24)

  # Link komentara

 10. Apple i jeftino ne idu u istoj rečenici.
  (x, 05. decembar 2017 08:52) Nista nije dovoljno jeftino ako zivis na Balkanu..
  (miki, 5. decembar 2017 09:13)

  # Link komentara

 11. Apple i jeftino ne idu u istoj rečenici.
   (x, 5. decembar 2017 08:52)

  # Link komentara