REVIEW: Middle-Earth - Shadow of War

Šta se dobije kada se ukrste Aragorn, Legolas i Kralj mrtvih? Dobije se Talion, protagonista igre koja se pojavila niotkuda i postala hit – Middle-earth: Shadow of Mordor iz 2014. godine.

Pošaljite komentar
 1. "...jer ono što predstavlja srž Shadow of Wara jeste gejmplej odnosno akcija. A ona je veličanstvena, baš kao i u prvom delu. Osim što je sama borba izuzetno zabavna..."

  Koja bre akcija?
  Koja borba je zabavna?
  Danas su se igre svele na besomučno kliktanje levog dugmeta, koje proizvodi gomilu predefinisanih pokreta koje izvodi lik!
  Znači, uleti u gomilu i samo udri po levom dugmetu.
  Nema potrebe da pritiskam WSAD iz bilo kog razloga, lik će sam da izabere najbližeg protivnika, moje je samo da besomučno uništavam ono levo dugme.
  S vremena na vreme, dobijem upozorenje da bi neko "mogao" da me mlatne s leđa, pa pritisnem desno dugme ne bih li blokirao udarac.
  Samim tim lik automatski uzima tog protivnika za sledeću žrtvu, moje je samo da nastavim da zevam i razvaljujem levo dugme.
  Oni fazoni da zgrabim protivnika i slične gluposti....to i ne računam.

  Da li se autor seća (na primer) Mortal Combat kada se pojavio?
  Kada je trebalo da se polome i prsti, i game pad, da bi se izveo neki potez koji će značiti razliku, i doneti pobedu.
  Naročito ako se igralo PvP.
  Nije bilo šanse da se pobedi korišćenjem jednog poteza, a i nije mi iskakalo upozorenje iznad glave, da treba da blokiram udarac.

  Poslednji Diablo....katastrofa.
  One single player questove sam prošao za popodne, na najtežem nivou.
  Ista priča, manijačko razvaljivanje levog dugmeta, uz poneki desni klika da prizovem nešto.
  Ponadao se biće bolje online sa nekim....
  Ha! Važi.
  Vrti jedno te isto, samo sa 10-20x više protivnika.

  Ovo danas što se igra je sve šminka.
  Dosadno je do bola, a što je najgore, zaglupljuje.
  Fallout jedini single player koji je održao neki nivo, da treba da se uključi mozak.

  Ostaje da se vidi da li će CoD:WWII da se vrati staroj slavi, ali obzirom koliko su za.rali sa Modern Warefare i svim ostalim nastavcima posle toga, ne verujem da će uspeti.
   (Pedu, 18. oktobar 2017 13:29)

  # Link komentara

 2. Prvi deo je bio odličan do 50%. Na 50% je Talion (bar u mojoj verziji) dobio sve talente, power max, rune itd (osim story, onih žutih). Zanimljivo je bilo skupljati stvarčice po mapi, ali i to preraste u dosadu posle određenog vremena. Toliko je bio moćan da sam bez razmišljanja mogao da upadnem u utvrđenje, da oko mene budu par kapetana i da se borim freestyle i izađem kao pobednik. Nemesis sistem jeste bio osveženje, ali sam na kraju sve radio kontra protiv njih xD Ako je ork slab na stealth nikako nisam hteo da ga ubijem iz stealtha, ako je slab na finisher namerno ga nisam napadao finisherom itd. Izgleda da je i Sow isti takav, smešan. Bar da priča nije izlizana.
  (Shmidu, 18. oktobar 2017 12:47)

  # Link komentara

 3. Ma od cele istorije Arde on se uhvatise za Saurona i njegov prsten...i onda siluju do beskraja. U svakom slucaju igracu je, mehanika borbe je ono sto me privlaci.
   (posmatrac, 18. oktobar 2017 11:28)

  # Link komentara

 4. A mikrotransakcije? Nista?
  (Ske, 18. oktobar 2017 08:45)

  # Link komentara

 5. Ne znam, nisam igro. Stavio pre nedelju dana da se skida, još nije. 97 gb, taze torent, a internet mi radi sa 40% kapaciteta. Šta ćeš, sirotilja.
   (ШумадинацСД, 18. oktobar 2017 05:53)

  # Link komentara