1. Imamo porodičnu grupu na wa, živimo na različitim krajevima sveta ali nas wa povezuje hvala watsapu i marku zakerbergu
   (itzddzhg, 30. septembar 2017 12:16)

  # Link komentara

 2. Jao nasli ste me za tekst svaka vam cast. U grupi od nas 4 dva tipa samo sinuju. Kada ih pitas sto to pa kao ne znam sta da napisem.... A ovaj komentar prethodni je carski :p totalno je to poenta modernog dopisivanja. Ali mislim da to treba da sluzi kao dodatak za drustvenu komunikaciju, a ne da bude glavni osnov. Ali da tipovi samo sinuju i da se ne ukljucuju u konverzaciju, to je stvarno besmisleno. Zamislite samo da to ta osoba uzivo radi.... Pa poludeo bih :p
  (tobiramaduke97, 30. septembar 2017 12:04)

  # Link komentara

 3. O Boze, kakvi glupo istrazivanje. Da nisu svi koji cute potencijalne ubice ili tako nesto? Mene je dodao neko u grupu teniskog kluba gdje ljudi pricaju gluposti citav dan i zezaju se a ja ih vecinu i ne znam. Mogu da napustim grupu ali jedna od stotinu porkua je ustvari korisna, pa sam samo iskljucila ton za notifikacije sa te grupe i citam je ponekad.
  (WTF, 30. septembar 2017 10:22)

  # Link komentara

 4. Jednostavno ako neko u mojoj grupi odgovori nekome ko je nesto pitao zasto bih mu ja ponovo odgovarao.
  (the seventh, 29. septembar 2017 18:11)
  Zato sto"grupe"ne postoje samo da bi se nesto pitalo(kada je sastanak na poslu,sta se oblaci na casual cetvrtak,kada je utakmica,koliko je euro danas)vec postoje slucajevi(kao sto je moj)da nas ima 6 drugova u grupi i konstantno se prozivamo,"tovarimo",zezamo. I naravno imamo jednog clana opisanog iz teksta... samo cita,nista ne pise. Kada ga pitam uzivo zasto to radi,sto cuti,on kaze prebrzo vi to sve pisete... a covek i dalje u grupi.
  (doktor, 30. septembar 2017 07:53)

  # Link komentara

 5. Јоооој, луркери ?!? Каквих све филозофа има на овом свету, чуј, нису схватили поенту апликације ?!?!? Ево, и ја сам се из петних жила трудио да схватим поенту свих тих друштвених мрежа и трт-мрт апликација али никако да схватим, ако наравно из опције одбијемо швалерацију или мување неке рибе/типа ?!?!?! Алооо, позови пријатеља, изађи види се са друштвом, баталите то ђубре, потроши вам живот улудо !!!!
  (да да, 30. septembar 2017 00:36)

  # Link komentara

 6. Ili me u tom trenutku smara da se dopisujem, možda radim nešto pametnije
   (milutin, 29. septembar 2017 21:37)

  # Link komentara

 7. Jednostavno ako neko u mojoj grupi odgovori nekome ko je nesto pitao zasto bih mu ja ponovo odgovarao.
  (the seventh, 29. septembar 2017 18:11)

  # Link komentara

 8. Ne pratim sta se pise, stavio na mute, prosto ne želim nikog da uvredim izlaskom iz grupe, taj vid komunikacije se redovno otme kontroli, poruke stižu sa svih strana nabacano i nepovezano, redovno neko pijan salje u gluvo doba, daleko su grupe od neke idile.
  (urke, 29. septembar 2017 17:21)

  # Link komentara