Syberia 3 konačno ugledala svetlost dana

Dugo i nestrpljivo isčekivani nastavak Syberie, igre koje je ostavila jedan od najjačih pečata početkom 2000-ih godina, posle 13 godina pauze konačno je pred nama. Igra je postala dostupna za preload još pre 2 dana, a od sinoć se može pokrenuti i uživati u trećoj po redu avanturi Kate Walker.

Izvor: play.co.rs
Pošaljite komentar
 1. Sjajno ... vredi čekati ovakav naslov ... prva dva dela su frnomenalna , prava umetnička dela među point & click avanturama ... 8)
   (nikolass83 Pančevo, 22. april 2017 12:59)

  # Link komentara

 2. Yes, sad po stare dane laganica trojku peglati :) Najbolja avantura po meni ikada. Hezaah!!!
  (Arthur Dent, 21. april 2017 23:37)

  # Link komentara

 3. @ Vlada sa takvim stavom nisi morao ni prvu da zavrsis, a kamoli drugu da igras. Promasio si poentu totalno. Upravo prica i atmosfera su ono sto prvu igru stavlja u sam vrh avantura. U kojoj drugoj p&c avanturi pratite razvoj likova tako intenzivno kao u siberiji, i upoznajete ih tako brzo i prosto vam se uvlace pod kozu. Za to je zasluzna perfektno napisana prica, a tu ogotovo mislim na prvi deo gde je akcenat stavljen na likove i njihovu psihologiju. Sazrevanje Kejt kroz sve sto je snalazi na ovom putovanju, a paralelno sa tim pratimo njen odnos sa deckom koji je ceka u Njujorku. Kroz par telefonskih razgovora koji nikako ne remete tok price data je nova dimenzija citavoj igri, a kejtlin lik dobio na punoci i uverljivosti. Pa onda Hans, dete u telu starca cije odrastanje pratimo kroz citavu igru i koji daje posebnu notu celoj igri. Ma cak i sporedni likovi su uverljiviji od mnogih glavnih likova nekih AAA RPG igara. Zagonetke savrsene i apsolutno u sluzbi price. Kad se setim kako sam kao klinac sate provodio da provalim sta treba da uradim da bih resio neku...Prosto savrsena igra. Nisam sigurno 7, 8 godina nista odigrao, ali ovo cu morati, u ime starih dobrih vremena.
   (bunny, 21. april 2017 20:53)

  # Link komentara

 4. Sokalovo remek delo Serijal za sva vremena
   (Srdjan, 21. april 2017 20:30)

  # Link komentara

 5. Konačno nešto kvalitetno na tržištu. Samo jedina zamerka, mogli su malo bolji engine da urade, ali opet ovde je priča bitna :)
   (Lucus Fox, 21. april 2017 17:28)

  # Link komentara

 6. Jedva cekam ovo da probam
   (Igor, 21. april 2017 17:03)

  # Link komentara

 7. Igra je ok, ali prilično mračna za moj ukus(pogotovo prvi deo). Drugi deo mi je nekako igriviji (valjda zbog svog onog snega), ali čak i takav mi je i dalje bio mračan.
  U suštini, neuspela kopija Journey to the Center of Earth (bar što se tiče uvodjenja žene kao glavnog lika u avanturi), i, po mom mišljenju, zaista nije bilo potrebe mučiti ljude drugim (a možda i ovim, trećim) delom.
  Mada ko je voleo prva dva dela, voleće i 20-ti, ako ga bude bilo.

  E da.. jedino je Yuki nešto što zaslužuje pomen iz ove igre :)
  (Vlada, 21. april 2017 15:59)

  # Link komentara

 8. Neka igra počne! Najzad dočekašmo nastavak jedne od najboljih avantura.
  (Dule, 21. april 2017 14:10)

  # Link komentara

 9. AAAAA!
  (Sasha, 21. april 2017 14:06)

  # Link komentara