Kako da budete vidljiviji na Linkedinu?

Budite srećni što živite u doba društvenih mreža! Danas kao nikada do sada vaš rad i poslovne uspehe možete podeliti sa velikim brojem ljudi preko LinkedIn-a, ali i drugih mreža.

Pošaljite komentar
 1. Ja sam nasao posao preko Linkedin-a,internacionalni,na moju zalost i igrom sudbine je trajao kratko ali mi je ipak doneo osvezenje u zivot, dobit, iskustvo itd.
  (Ljepi, 12. januar 2017 17:31)

  # Link komentara

 2. Ja nam mom profilu poznajem privatno dosta njih, ali gledajuci te njihove profile ja ne znam ni jednog :) Svi neki specijalisti, menadzeri...a dokonasi ili plafon bili hostese ili konobari. Ja razumem da se na osnovu podataka iz Linkedin-a nece zaposliti niko, ali kako naci pravog u moru "uspesnih menadzera"?
  (Ja, 10. januar 2017 11:38)

  # Link komentara

 3. Vrlo poucan i tacan komentar, treba uvek biti aktivan i pokretan u realizaciji nekog zadatka ili cilja.Uspeh nece izostati budite sigurni.
  (Nikola Bokun, 9. januar 2017 08:11)

  # Link komentara

 4. Linkedin se koristi u top tech firmama (znam iz iskustva) da se nađu kandidati. Vrlo je bitno imati dobro sastavljen Linkedin profil - to dodaje recimo +30% šansu da vas firme nađu.
  Regularno postovanje na LI po mom iskustvu nema neki efekat, bitno je samo da je profil dobar.
  (SF, 9. januar 2017 04:56)

  # Link komentara

 5. @nije svejedno - ja ne mogu ni da izbrojim koliko sam konkretnih ponuda za posao dobio preko LinkedIn-a. Pa ti sad vidi.
  (FR, 8. januar 2017 22:53)

  # Link komentara

 6. Radim u inženjerskoj branši u SAD. Profil na LinkedIn-u nije jedini način da dodjete do posla, ali je svakako efikasan i može dosta da olakša stvari. Kompanije i njihovi rekruteri i te kako traže kandidate preko LinkedIn-a i vredi se potruditi i napraviti dobar profil. Za gospodina koji je u komentaru napisao da na LinkedIn-u možete napisati šta hoćete, to je tačno, ali niko vas neće zaposliti samo na osnovu LinkedIn profila. To je tek prvi korak, a onda u toku procesa zapošljavanja kompanija i te kako proveri da li je sve što ste napisali bilo na LinkedIn ili u CV-u tačno.
  (Zemljoradnik, 8. januar 2017 17:41)

  # Link komentara

 7. Meni je recimo LinkedIn dosta pomogao, sto ovde u Beogradu sto kad sam ziveo u Americi. Sad recimo se opet selim tamo (zauvek) opet mi je u Top 5 nacina za pronalazak posla.
  (boki, 8. januar 2017 17:22)

  # Link komentara

 8. Cemu? Ko jos ocekuje da dobije posao preko Linkedina?
  (Nije svejedno, 8. januar 2017 15:47)

  # Link komentara

 9. Sve je ovo ok, ali za nekog ko ima 5+ godina iskustva. Za nekog ko je na pocetku karijere, ovaj tekst nema nikakvog znacaja. Narocito u Srbiji gde 90 posto poslodavaca nije ni culo za Linkedin.
  (Montezum, 8. januar 2017 14:46)

  # Link komentara

 10. A ja se upravo ubih da budem nevidljiv a prisutan, na istom tom mikromeki linked in-u.
   (да да, 8. januar 2017 14:14)

  # Link komentara

 11. LinkedIn? Nikad!
  (3.14, 8. januar 2017 13:47)

  # Link komentara

 12. Ukoliko se radi o strucnjacima koji moraju nesto konkretno da urade (npr. inzenjeri, naucnici, zubari, hirurzi, itd. - lista je velika da bih sad moguce profesije naveo) nikakav profil na socijalnoj mrezi ne moze da zameni znanje i/ili postignute rezultate. Mozda, pod nekim cudnim uslovima da dobijete intervju ili sl., ALI dzaba to sve kad se suocite sa stvarnim svetom i kad rezultati moraju da se postignu... Unapredjivanje i rad na sebi prvo, a onda ovo je sve sporedno (naravno da profil treba da je OK, i dovoljno detaljan, ali mimo toga, ne znam sta da kazem...)

  Za prodavace magle sa druge strane, ne mogu da komentarisem ovde...
  (scientia potentia est, 8. januar 2017 11:39)

  # Link komentara

 13. Mislim da LinkedIn nije ozbiljna stvar... Bivši radnik u mojoj državnoj firmi je napisao na pomenutom da je bio sve i svašta i direktor i da je imao mnogo IT sertifikata... U stvarnosti je imao samo jedan ispit položen a na pomenutom idalje stoji neistina koje funkcije je radio kao da još uvek radi isto to! Glupost maksimalna!
   (Nemanja, 8. januar 2017 11:34)

  # Link komentara