1. @Intruder - druze, OnePlus 1 se prodao u smiješno malim količinama i imao je zanemarljiv uticaj na tržištu mobilnih uredjaja. Tako da je bezveze reci da je OnePlus 1 prime igrač na smartphone tržištu. Sistem pozivnica i njihov minijaturni kapacitet proizvodnje doveo je to takvih rezultata. Uz to, niko od "normalnih" smartphone korisnika ne zna za OnePlus 1, poznat je isključivo u krugovima koje zanimaju telefoni.
   (Goran, 1. septembar 2015 01:28)

  # Link komentara

 2. Greska im je bila sto su napravili solidan telefon i prodavali ga za 800 $. Mozda je i telefon bio dovoljno zanimljiv ali kad vec treba da se dobro odresi kesa onda vecina ljudi bira proverene stvari. Drugim recima da im je telefon startovao sa max. cenim od 400 $ mozda bi i imali sansu, ali sa prvim fonom da furaju iPhone foru, "Skup je zato sto je status". To sigurno nije moglo da prodje. Kasnije i kad je pala cena FirePhone je ostao zrtva lose propagande.
   (N2, 31. avgust 2015 23:56)

  # Link komentara

 3. @stanimir branimir - nije bas tako. primer je 1+
   (Intruder, 31. avgust 2015 18:54)

  # Link komentara

 4. Više nema mesta na tržištu mobilnih telefona za nove igrače, osim ako se ne pojave sa nečim toliko revolucionarnim što će da izmeni tu celu industriju. Kao npr. pojava smartphone uređaja.

  Pa jedan Microsoft koji se ušunjao tu sa 3-4% procenta tržišnog udela, iskoristio ime Nokie, napravio prilično dobar OS, kvalitetne uređaje koji su jeftiniji od konkurencije, pa se opet teško bori da opstane. Da ne pominjem Blekberi, čiji kvalitet a posebno bezbednost ne treba isticati, pa su istisnuti na margine tržišta. Svake prestupne godine posluju na nuli sa mobilnim uređajima.
  (Stanimir Branimir, 31. avgust 2015 16:24)

  # Link komentara