1. Ja masem svom TV-u jos od 2012 :). Cesto je bas prakticno, a lepo je da je i "lider u inovacijama" apple uhvatio prikljucak.
  (dk, 31. avgust 2015 13:53)

  # Link komentara

 2. Ok zanimljiv proizvod u gomili poput njega, i verovatno sa puno zgodnih stvari korisnika ostalih uređaja ovog brenda, ali da preuzme igrače Nintenda se kosi sa naučnom fantastikom...
   (Radoznali Perica®™, 31. avgust 2015 10:19)

  # Link komentara

 3. Ovaj novitet se generalno zove Air Mouse. Imam Android TV Box vec par godina, razvaljuje kako radi, moze da se instalira sve sto moze na bilo kom Android uredjaju, imam XBMC itd... Takodje moj Air Mouse je osetljiv na pokret (sto mu je i osnovna svrha), ima integrisan mikrofon i slusalicu, moze da se koristi npr kao Skype telefon, ima tastaturu, bla bla... Samo sto kad to Apple uradi, tek tad je novitet :-) Kao kad su u iPhone 3S ugradili copy/paste funkciju! Wow! Treba da pogledate South Park - Go Fund Yourself epizodu.
  (Igor, 31. avgust 2015 09:52)

  # Link komentara

 4. @Milan

  Ukratko, služi da streamuješ muzku i video sa Mac računara ili iOS uređaja na televizor bežično, ali može da se poveže i na Internet direktno i da se koristi kao nezavisan uređaj. Ustvari, moglo bi i sa Windows računara da se streamuje, ali Windows nema ugrađemu opciju za "AirPlay" koji Apple TV koristi, nego bi morao da instaliraš dodatne aplikacije na Windows mašini za to.

  Možeš, na primer, samo odeđeni klip da streamuješ sa laptopa na Apple TV dok radiš nešto drugo na laoptopu... ili, na primer, da povežeš bežično televizor na laptop kao da je dodatni monitor Full HD rezolucije... Možeš i sa Apple TV da listaš šta imaš na računaru u iTunes biblioteci i da puštaš preko Apple TV (u iTunes možeš i ručno da ubacuješ muziku i video koje već imaš, kao u bilo koji player koji ima "biblioteku"... ne moraš da kupuješ u iTunes prodavnici ako nećeš).

  Ako koristiš Apple TV kao nezavisan uređaj (kada nećeš da puštaš nešto sa nekog drugog uređaja na Apple TV), onda možeš, na primer, da povežeš Apple TV na Internet direktno i da gledaš YouTube na njemu... uz neki proxy može i Hulu i Netflix da se gleda.
  (Maks, 31. avgust 2015 08:48)

  # Link komentara

 5. Jel ovo treba da znači da je kontrola pokretom neki novitet? To je već odavno viđeno...(npr. Magic Remote do LG)
  (Mr.No, 31. avgust 2015 08:45)

  # Link komentara

 6. Apple Tv pretvara svaki Tv u smart tv. Imaš gomilu aplikacija kao Netflix, Amazon prime tv... HBO Now, YouTube koje sluze uglavnom za gledanje filmova serija, Tv preko internet veze a ne kabla. To je u USA a stvarno ne znam kakva mu je primena u Srbiji
  (Tiberije, 31. avgust 2015 03:03)

  # Link komentara

 7. Zna se ko je lider u svetu! Jedini Apple!
  (Zurkolomac, 31. avgust 2015 01:35)

  # Link komentara

 8. A u Srbiji i široj okolini ima toliko Apple TV uređaja, da je ova vest morala da bude udarna na glavnoj stranici, ne samo tehnopolisu.
  (Vladica, 30. avgust 2015 20:59)

  Evo Vladice, ja imam 2 kom, ATV1 i ATV3 ... cemu sluzi, nemam nameru da ti objasnjavam, za par dana "kas'ce ti se samo". Inace atv3 je 60e, da ne vikne neko da je "preskupi Eplovi proizvodi"
  (Aleksa, 30. avgust 2015 23:59)

  # Link komentara

 9. Imam Apple TV 3 generacije vec godinu dana i moram priznati da sam prilicno zadovoljan njime a narocito zbog cene od 80 e, mada sam cuo da ce Apple povecati cenu ovog novog modela na 149 do 199 dolara.
  (Filip, 30. avgust 2015 23:06)

  # Link komentara

 10. Apple Tv je dobar uredjaj ali je limitiran
  na 160 gb i ne cita sa mreznih hard diskova. Vec 5 godina koristim WD media player sa 1 tera internom memorijom i cita fajlove sa mreznog hard diska, moze da vadi i fajlove iz
  frizidera. Apple je dobra firma ali su svi uredjaji sa nekom manom kao sto telefon ima samo internu memoriju bez SD kartice. Hvala im puno ali nemam nameru da masem ispred TVa i razgovaram sa masinom kojoj je potrebna decenija da shvati sta zelim.
   (Gavrilo, 30. avgust 2015 23:00)

  # Link komentara

 11. @milan Nekad smo koristili vhs i ostale rikordere, tjunere, kasetofone i cd plejere. Sve što sam nabrojao nema više nikakvu vrednost i nikakvu šansu sa današnjim medija plejerima. Znači, u ovaj aparat zabodete internet, a iz njega isporučujete kvalitetnu sliku i zvuk u tv, pojačalo. Većina ovih aparata dolazi sa već predistaliranim programima (za ovaj proizvod konkretno ne znam) kao što je KODI, pomoću kojeg online možete gledati najnovije filmove i serije sa prevodom, slušati muziku, gledati tv.
   (KaleBrdo, 30. avgust 2015 22:30)

  # Link komentara

 12. jedva cekamo, kao i ostale epl proizvode, ja vec stao u red.
   (argh, 30. avgust 2015 21:40)

  # Link komentara

 13. Moze nako da mi objasni cemu sluzi ovaj proizvod kao i mnogi slicni, da li to ima ikaku primenu kod nas?? Izvinjavam se ako je glupo stvarno ne zam.
  (milan, 30. avgust 2015 21:13)

  # Link komentara

 14. A u Srbiji i široj okolini ima toliko Apple TV uređaja, da je ova vest morala da bude udarna na glavnoj stranici, ne samo tehnopolisu.
  (Vladica, 30. avgust 2015 20:59)

  # Link komentara