EVE Online u problemu sa brojem igrača?

Grupa aktivnih igrača EVE Online bavi se situacijom u ovoj igri i pitanjia zbog čega je broj igrača na najnižoj lestvici od 2008 godine.

Izvor: klanrur.rs
Pošaljite komentar
 1. CCP-u se osladile pare od prodaje plexova i ta krava ce da se muze dokle god to moze.To sto se cena plexova pumpa vestacki nikom nista.Ja sam igru placao mesecno dok sam mogao posle sam presao na plex koji je tada bio 300-350 miliona iska...A sada je oko 900 miliona iska i ako se na to doda da nemam vremena kao pre gg wp EVE.Takodje smo(corp ekipa i ja) sve vise nailazili na mega blobove i cyno pvp nego na manje grupe ,pa je za nas i tu bio problem.
  (Marko, 8. jul 2015 14:10)

  # Link komentara

 2. Rešenje je da postamu free to play igra sa nekim freemium opcijama unutar igre koje mogu ali i ne moraju da se kupe pravim novcem i to je to. Ja igram Star Trek Online i nisam ni dinara potrošio na igru, a ta igra se isto nekada plaćala samo se Arc na vreme opametio i pustio je da bude free i verovali ili ne igra je tad doživela novi rast koji je i dalje stabilan i ima svoj krug igrača,tako se to radi...
  (We interface, 1. jul 2015 14:43)

  # Link komentara

 3. EvE je super stvar, ali prvo nije za svakoga... tj, nije za prosecne igrace. Bas treba zelje, volje, vremena i strpljenja da se udje u fazon. Mnogi tu odlepe. Pa onda odlepe kad shvate da gube novac ako "zaginu". Pa onda da im trebaju meseci i godine za neki brod i skilove koji im trebaju. I jos dosta toga. Ali mozda i najveci problem je sto eve ne moze "casual" da se igra. Maximalno je noob unfriendly, i ako ce stariji igraci pomagati i sakom i kapom kad izvale da si ok lik, da se cimas i da ti je stalo. Nisam igrao par godina, ali mi ponekad nedostaje tumaranje lowsec i null-om sa malom grupom ljudi. A rado se setim i velikih "blob" ova :s
   (okram idul, 1. jul 2015 12:04)

  # Link komentara

 4. u svetu "free to play" tesko je da neko placa redovnu pretplatu. ja sam prestao da igram 2006
   (sarmice, 1. jul 2015 11:29)

  # Link komentara

 5. Da li znate da iz Srbije ne mozete da vidite komenatre Amera na Yahoo vestima? Ja dosao skoro u Srbiju, odem na Yahoo vesti, vidim nema komenatar i zbunim se. Svaka iole ozbiljna vest ima na hiljade komenatra. Ja se zakacim sa Romote Desktop u Americi na moj kompjuter i vidim da ima. Onda im to napisem.

  Iz Amerike ja na svakom srpskom sajtu vidim komenatre.
  (Zoran, 1. jul 2015 11:04)

  # Link komentara

 6. А да преполове претплату и тиме утроструче број претплатника ???
  (да да, 1. jul 2015 10:08)

  # Link komentara

 7. Ma to je vrh brega. U samom podnozju je to da ja u Srbiji ne mogu sa outlukom da se zakacim na server u Americi i posaljem mejl, a u Americi mogu. A iz Amerike mogu da saljem i primam poruke preko SBB servera u Srbiji. Vrhunac je da iz Evrope ne mogu da se prijavim na forum Mediacom i zahtevam pomoc, ali iz Amerike mogu. Cak iz Evrope ne mogu da vidim sta ko pise i na sta se zali na tom forumu. Cista Severna Koreja.

  Evo vam, pa proverite jel mozete da vidite ovde neki post, a ima ih hiljade. Ja tu ne mogu da se uklogujem iz Srbije, a iz Amerike mogu.

  [link]

  Moram na remote desktop da se kacim na kompjuter u Americi da bih se prijavio. Sverna KOREJA.
  (Zoran, 1. jul 2015 09:53)

  # Link komentara

 8. Vidi se da se leti najmanje igra. Shvate da je grafika bolja napolju.
   (Bez cenzure 2, 1. jul 2015 00:31)

  # Link komentara

 9. Cena plexa na market??? Za mene je to problem br.1.
  (alca, 30. jun 2015 23:05)

  # Link komentara

 10. eve ga online sa problemom o broju igrača :-D
   (Nebojša, 30. jun 2015 21:56)

  # Link komentara

 11. CCP je odavno puko po svim šavovima, nema više novca ni ideja da izguraju Eve.
   (ZetaZaku, 30. jun 2015 21:56)

  # Link komentara

 12. Pa me igra uvijek zanimala! Možda je isprobam sad nakon što naprave izmjene... Jeli neko od vas igrao?
   (Široko Stopalo, 30. jun 2015 21:38)

  # Link komentara