Zakerberg ismejan zbog selfija iz metaverzuma: "Simsi imaju bolju grafiku"

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 23.08.2022.

19:00

Zakerberg ismejan zbog selfija iz metaverzuma:
Foto: rafapress / Shutterstock.com

Ekipa na društvenim mrežama propisno se narugala Marku Zakerbergu, nakon što je jedan od najbogatijih ljudi na svetu objavio kako njegov lik trenutno izgleda u metaverzumu.

Zakerberg je objavom obeležio lansiranje Horizon Worlds, igre koja se zasniva na virtualnoj stvarnosti, u Španiji i Francuskoj.

Najavio poboljšavanja grafike

Jedan korisnik je na Twitteru primetio da je ovaj selfi Marka Zakerberga koštao 10 milijardi dolara, a usput je klincima poručio da je bolje da se drže škole.

Nakon mnogih kritika, Zakerberg je na društvenim mrežama objavio novu grafiku svog lika iz igre. Napisao je da će grafika u igri Horizon Worlds uskoro doživeti znatna poboljšanja.

👋🇫🇷🇪🇦 We're launching Horizon Worlds in France and Spain today! Looking forward to seeing people explore and build immersive worlds, and to bringing this to more countries soon.

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, August 15, 2022
"Takođe, znam da je fotografija koju sam objavio pre neki dan bila prilično jednostavna. To smo kreirali na brzinu, kako bismo obeležili lansiranje. Grafika u Horizonu je sposobna za mnogo više od toga", poručio je Zakerberg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: