Twitter uskoro omogućava korišćenje zamenica na profilima

Društvena mreža je još tokom prošle godine nagovestila brojne promene na svom sajtu, a neke od njih uskoro stižu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.03.2022.

11:47

Twitter uskoro omogućava korišćenje zamenica na profilima
Foto: Amahce / Shutterstock.com

Pomenute promene na Twitteru uključuju i mogućnost dodavanja prostora za zamenice u odeljku za profil, zajedno sa drugim korisnikovim informacijama. Prošlo je gotovo godinu dana od kako smo prvi put saznali za ovaj projekat.

Sada je inženjer Alesandro Paluci pronašao dokaz da Twitter zaista razvija pomenutu funkciju. On je otkrio sekciju koja još nije objavljena, a omogućava da se tokom izmene profila doda i zamenica koju želite da koristite, ili da vas njom oslovljavaju. Twitter je, doduše, poprilično zakasnio da doda ovu opciju u poređenju sa nekim drugim kompanijama. Facebook korisnici već godinama imaju mogućnost izbora svoje zamenice, mada su njihove opcije limitirane na tri. Instagram je takođe omogućio ljudima da prikažu do četiri zamenice do svog imena u okviru profila, a to je postalo dostupno prošle godine.

LinkedIn nudi pomenutu opciju od 2021. godine, a implementirali su je i Zoom i Slack servisi za video konferencije. Twitter nije zvanično objavio kada planira da doda polje za zamenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: