Omiljene Twitter kreatore možete nagrađivati i Ethereum kriptovalutom

Nakon Bitcoina, Twitter dodaje i opciju ostavljanja Ethereum napojnica omiljenim kreatorima.

Tehnopolis

Izvor: B92, Twitter

Četvrtak, 17.02.2022.

09:49

Omiljene Twitter kreatore možete nagrađivati i Ethereum kriptovalutom
Foto: Rcc_Btn / Shutterstock.com

Prošle godine, Twitter je objavio da će implementirati opciju ostavljanja napojnice/bakšiša, pomoću koje će korisnici moći da nagrađuju svoje omiljene kreatore.

Sada je Twitter potvrdio da će podržavati i napojnice koje se plaćaju pomoću Ethereum kriptovalute. Ovo je dodatak na prethodnu mogućnoast palćanja pomoću Bitcoina, koja je dodata tokom 2021. Za one koji nisu upoznati sa konceptom, opcija ostavljanja napojnice na Twitteru omogućava kreatorima da imaju dodatni izvor prihoda. Ukoliko pratite nekoga na witteru i uživate u njihovom sadržaju, možete svoju podršku iskazati tako što ćete im ostaviti napojnicu.

Twitter ne je nedavno objavio da korisnici, koji su pretplaćeni na Twitter Blue servis, takođe mogu da stavljaju svoje NFT-ove kao profilne slike.

Ostaje da se vidi koliko će biti popularna opcija ostavljanja napojnica u vidu kriptovaluta, a sve zbog nestalne prirode ove digitalbne valute i konstantnog fluktuisanja vrednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: