Hoverboard viđen kako tutnji ulicama - stručnjaci kažu da se može naći za $20.000

Je li to Marti Mekflaj iz filma "Povratak u budućnost"? - neko bi se možda zapitao. Svakako izgleda tako, jer u videu primećujemo momka koji krstari gradskim ulicama na pravom pravcatom Hoverboard-u.

Izvor: TMZ
Podeli

Čoveku bi trebalo odati priznanje, ipak vodi računa o bezbednosti u saobraćaju, dok sa kacigom na glavi leti kroz vazduh urbanim područjem u blizini nivoa zemlje, među semaforima, višespratnim stambenim zgradama, restoranima, pa čak i automobilima koji prolaze u suprotnom smeru.

Kompanija koja proizvodi ovo moderno čudo tehnologije, prodaje ga za više od 20 hiljada dolara. U pitanju je Omni Hoverboards - i oni se proglašavaju kreatorima prvog pravog električnog hoverboarda na svetu - poput onih koje biste mogli videti u filmovima. Prema rečima kreatora, ovaj poduhvat je započet još 2015. godine i od tada su napravili više različitih prototipova letelice.

Što se tiče videa - nejasno je gde je to snimljeno, ali izgleda da se kompanija godinama upušta u probe na različitim lokacijama, poput probnih letova u divljni, pre nego što su se ohrabrili da naprave jedan let i u urbanom području.

Još uvek nema potvrđene cene za ovu stvar, a još nije ni dostupna javnosti. Stručnjaci kažu da bi se ta letelica mogla prodavati između 10 i 20 hiljada dolara. Čini se da je i datum objave bliže nego ikad, međutim još uvek na žalost, ni on nije potvrđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu