Netfliks uvodi novu opciju: Lakše biranje filmova i serija

Netfliks ima toliko filmova i serija da to ozbiljno počinje da smeta u sortiranju sadržaja. Rešili su da se pozabave ovim problemom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 25.02.2020.

09:52

Netfliks uvodi novu opciju: Lakše biranje filmova i serija
Foto: Depositphotos, kamachi

Ponekad može da bude jako teško izabrati sledeći film ili seriju za gledanje. Nova Netfliks funkcija pomaže korisnicima u tome.

Početni ekran Netfliks aplikacije sada će prikazivati prvih 10 najpopularnijih sadržaja, ali je funkcija, nažalost ograničena samo na korisnike u SAD. Lista najpopularnijih filmova i emisija svakodnevno će da se menja u zavisnosti od toga šta je najpopularnije na platformi.

Naravno, ovo se razlikuje od kategorije “trending now”, koja varira od korisnika do korisnika. Ako korisniku ne odgovara neka serija koja je visoko rangirana u trendingu, manje je verovatno da će Netfliks da je preporuči, piše Gizbot.

Da li će, i kada, ova funkcija stići u Evropu, ostaje da vidimo. Bar imamo čemu da se nadamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: