Reklame na Whatsapp-u: Vlasnici odabrali manje od dva zla

Facebook je navodno odustao od svog plana da ubaci oglase na aplikaciji WhatsApp.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.01.2020.

14:19

Reklame na Whatsapp-u: Vlasnici odabrali manje od dva zla

Prethodne godine, pisalo se o tome kako je odluka da se uvedu reklame dovela do toga da Whatsapp napusti njegov osnivač.

U poslednjih nekoliko meseci, WhatsApp je otpustio tim posvećen pronalaženju najboljeg načina da oglase integriše u ovu platformu, piše CNET.

Facebook još uvek možda ima u planu da prikaže oglase Whatsapp funkciji "Status", potvrdio je predstavnik kompanije, iako nije dao vremenski rok kada bi to moglo da se dogodi.

Ovo bi svakako bilo manje od dva zla, jer ne bismo morali da ih gledamo stalno, već samo onda kada gledamo statuse svojih kontakata.

Ovaj gigant društvenih medija pokušava da se suoči sa izazovom kako da zarade od Whatsapp-a, koju su kupili 2014. godine za 19 milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: