Tamna pozadina zvanično stigla na Facebook Messenger

Nakon mesec dana od nagoveštaja, Facebook Messenger je sada postao najnovija velika aplikacija koja je dobila podršku za tamni mod.

Tehnopolis

Izvor: Benchmark, Engadget

Utorak, 16.04.2019.

19:30

Tamna pozadina zvanično stigla na Facebook Messenger
Foto: prykhodov.jpg/depositphotos.com

Od sada, korisnici mogu da iskoriste popularnu opciju zatamljivanja interfejsa iz podešavanja koristeći iOS i Android verziju aplikacije. Tamni mod za Facebook Messenger sada korisnicima pristiže globalno.

Veliki broj drugih aplikacija, uključujući YouTube i Twitter, takođe nude tamni mod. Ova opcija može da produži radni vek baterije u telefonima, a ovo se posebno odnosi na one sa OLED ekranima.

Takođe, ukoliko se obistine glasine, naredne verzije iOS i Android operativnih sistema će u sebi imati integrisani tamni mod, na sistemskom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: