Ovo je najnepopularniji video na Youtubeu VIDEO

Video "Pregled godine" koji Jutjub tradiconalno objavljuje krajem godine, sakupio je neverovatnih 15 miliona dislajkova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

15:00

Ovo je najnepopularniji video na Youtubeu VIDEO
Foto: AllaSerebrina/Depositphotos.com

Poslednji "Pregled godine" (YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind) ovog popularnog sajta ujedno i njihov najnepopularniji video svih vremena sa 15 miliona negativnih reakcija, prenosi AP.

To je još jedan podsetnik na napetost koja se stvara pokušajima Jutjuba da balansira između interesa oglašivača i kreativnosti blogera koji "kače" besplatne video snimke na ovaj sajt.

Mnogi od autora optužili su ovu platformu da je u svom videu "Pregled godine" prednost dala oglašivačima. Izvršna direktorka Jutjuba priznaje da je video "promašio poentu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: