Dropbox uvodi nove opcije za skladištenje fajlova

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih servisa za skladištenje podataka na internetu - Dropbox, nedavno je unapredio svoju funkcionalnost.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 29.11.2018.

18:47

Dropbox uvodi nove opcije za skladištenje fajlova
Printscreen YouTube/Dropbox

Dropbox je već poznat po mogućnosti koju dozvoljava drugim aplikacijama da skladište podatake putem njega. Sada stiže opcija koja omogućava obrnuto, podršku za eksterne aplikacije unutar samog Dropboxa.

Dropbox uvodi novu opciju - Extensions, koja korisnicima omogućava da svoje fajlove otvaraju direktno unutar Dropboxove stranice u nekoj od aplikacija koju koriste, ukoliko je ona podržana od strane Dropboxa.

Opcija "Open with" ima podršku za popularne formate kao što su PDF, Word, DWG, kao i sve najvažnije video i foto formate.

Dropbox za sada podržava aplikacije kao što su DocuSign, HelloSign, HelloFax, Pixlr, Vimeo i aplikacije kompanija Adobe i Autodesk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: