Dropbox uvodi nove opcije za skladištenje fajlova

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih servisa za skladištenje podataka na internetu - Dropbox, nedavno je unapredio svoju funkcionalnost.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube/Dropbox
Printscreen YouTube/Dropbox

Dropbox je već poznat po mogućnosti koju dozvoljava drugim aplikacijama da skladište podatake putem njega. Sada stiže opcija koja omogućava obrnuto, podršku za eksterne aplikacije unutar samog Dropboxa.

Dropbox uvodi novu opciju - Extensions, koja korisnicima omogućava da svoje fajlove otvaraju direktno unutar Dropboxove stranice u nekoj od aplikacija koju koriste, ukoliko je ona podržana od strane Dropboxa.

Opcija "Open with" ima podršku za popularne formate kao što su PDF, Word, DWG, kao i sve najvažnije video i foto formate.

Dropbox za sada podržava aplikacije kao što su DocuSign, HelloSign, HelloFax, Pixlr, Vimeo i aplikacije kompanija Adobe i Autodesk.

Internet

Facebook nam opet "dira" u sećanja

Korisnici Facebooka sve češće prijavljuju najnoviju grešku koja utiče na njihovo korisničko iskustvo u okviru platforme, zbog koje se stare Messenger poruke vraćaju bez ikakvog objašnjenja i smisla.

Internet utorak 27.11. 20:43 Komentara: 5

Ovo je drušvena mreža kojom Kinezi osvajaju svet

I pored sve većih problema, Facebook je i dalje nedodirljiv na vrhu liste društvenih mreža sa najviše korisnika na svetu. Broj korisnika Instagrama stalno raste, dok je popularnost Snapchata u padu. Značaj Twittera je, izgleda, mnogo veći od samog broja njegovih korisnika.

Internet ponedeljak 26.11. 13:52 Komentara: 19
strana 1 od 9 idi na stranu