Instagram sada pokazuje kada ste poslednji put bili aktivni

Popularna društvena mreža Instagram nastavlja da razvija svoju sekciju za razmenu poruka, a sada ima i novu mogućnost koja je odavno prisutna na popularnim aplikacijama Facebook Messenger i WhatsApp.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Petak, 19.01.2018.

18:20

Instagram sada pokazuje kada ste poslednji put bili aktivni
Foto: Gettyimages

Naime, korisnici sada mogu da vide kada je osoba s kojom su se dopisivali poslednji put bila aktivna.

Nova opcija pod nazivom Show Activity Status po defaultu je uključena, ali može da se isključi u sekciji "Settings".
Ali, ako isključite opciju, onda ni vi nećete moći da vidite status drugih osoba, odnosno kada su poslednji put koristile Instagram.

Moguće je da društvena mreža samo testira ovu opciju na određenom broju korisnika, ali je činjenica da je dostupna određenim korisnicima iOS-a i Androida.

Važno je napomenuti da neće svi vaši pratioci videti kada ste poslednji put koristili Instagram. Tu privilegiju imaće samo oni s kojima ste razmenjivali direktne poruke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: