Ovo je trenutno najopasnija osoba na internetu

Američka komičarka Ejmi Šumer jedna je od najopasnijih osoba na internetu. Zašto?

Tehnopolis

Izvor: yahoo.com

Petak, 30.09.2016.

20:35

Ovo je trenutno najopasnija osoba na internetu
Foto: Gettyimages

"Konzumenti su danas fascinirani kulturom slavnih ličnosti i često na internetu traže najnovije vesti o njima”, kaže Gari Dejvis iz kompanije Intel Security, koja je u sredu objavila godišnju listu 10 najopasnijih osoba na internetu.

“Ta potreba za što ‘svežijim’ informacijama često ih navodi da klikću na linkove ne razmišljajući o svojoj bezbednosti. Sajber-kriminalci to vrlo dobro znaju i neprestano pokušavaju da zloupotrebe takvo ponašanje, navodeći korisnike interneta na stranice pune malvera”, dodao je Dejvis.

Kada je reč o zvezdi filma 'Trainwreck' i serije 'Inside Amy Schumer’, šanse da se na web stranici vezanoj za njeno ime nalazi virus ili malver iznose 16 odsto.

Celokupna lista izgleda ovako: 1. Ejmi Šumer

2. Džastin Biber

3. Karson Dali

4. Vil Smit

5. Rijana

6. Majli Sajrus

7. Kris Hardvik

8. Danijel Toš

9. Selena Gomez

10. Keša

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: