Google oglasi preko celog ekrana na Androidu

Oglašivači nisu baš uvek ljubitelji investiranja u reklamiranje na mobilnim aplikacijama. Deo razloga leži u činjenici da oglasi koje vidite na telefonima i tabletima ne privlače istu količinu pažnje kao oni na desktopu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.09.2014.

10:24

Default images

Kako bi doskočio tome, Google radi na novim oglasnim modelima, čime će se privući veliki brendovi, što će već u najavi nervirati korisnike.

Naime, od četiri nova dizajna, čak tri su sa oglasima preko celog ekrana a jedan od njih je sličan onome što vidimo na televiziji. U ovom slučaju, oglas će se pojaviti preko celog ekrana u "logičnom trenutku pauze" za vreme dok koristite neku aplikaciju. Ovi oglasi bi čak mogli da sadrže i video ili interaktivne elemente, što bi ih zapravo pretvorilo u reklame unutar aplikacija. Na taj način bi na primer, između nivoa tri i nivoa četiri u igri Angry Birds, mogli da gledate oglas od 20 sekundi.

Izvor: Benchmark.rs/Engadget

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: