Od danas - #Facebook

Facebook je omogućio korišćenje haštagova, pa sada korisnici ove društvene mreže mogu, kao na Twitteru, da povezuju teme stavljanjem simbola # ispred ključne reči (npr. #tehnopolis, #b92, #derbi...). Tako će komentari o određenim temama biti "grupisani", a na svaki haštag će moći da se klikne.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2013.

11:53

Default images

Haštagovi, koje je popularizovao suparnički Twitter, olakšaće korisnicima Facebooka praćenje tema koje su u datom trenutku u žiži, ali će i pružiti oglašivačima mogućnost da lakše stignu do ciljnih grupa.

"Između 88 i 100 miliona Amerikanaca se svako veče uloguje na Facebook svake večeri, tokom udarnih termina na televizijskim stanicama, što otvara velike mogućnosti TV mrežama, oglašivačima i drugim partnerima", navodi se u saopštenju Facebooka.

Dodaje se da se tokom emitovanja jedne epizode popularne serije "Igra prestola" na HBO-u generisalo više od 1,5 miliona poruka u kojima se ta serija spominje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: