Youtube testira novi dizajn (VIDEO)

Veliki broj kompanija testira noviteta unutar svojih proizvoda unutar malog kruga ljudi. Dobra stvar sa u vezi sa tim jeste što je Internet takođe zapravo jako malo mesto, tako da je novi dizajn Youtubea ubrzo postao dostupan svima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2012.

21:00

Default images

Video koji je procureo na Internet pokazuje neke od mogućih noviteta koji će se pojaviti na Youtubeu. Jedna od stvari jeste navigacioni meni sa leve strane koji bi trebalo da aktivira korisnike da više vremena posvećuju plejlistama i kanalima koje prate.

Ovo je pravac koji Youtube već neko vreme koristi, s obzirom na to da se početna strana u velikoj meri fokusira na kanale koje korisnici prate.

Dizajn takođe pokušava da korisnicima olakša kretanje kroz različite stranice kako se ne bi „gubili“, a može se očekivati i ozbiljnija povezanost sa Google+.

A s obzirom na činjenicu da dizajneri u Googleu imaju poporilično odrešene ruke, očekuju nas mnoge promene, nadajmo se da će se korisnicima svideti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: