B92.net najbolji informativni sajt

Žiri premijernog Nis Petrol Web Festa proglasio je B92.net najboljim sajtom u kategoriji informativnih sajtova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 30.11.2007.

15:35

Default images

Svečanom ceremonijom u Jugoslovenskom dramskom pozorištu završen je prvi NIS Petrol Web Fest. Tom prilikom proglašeni su i najbolji sajtovi u određenim kategorijama, a pobednicima su uručene nagrade. Prema odluci žirija za najbolji informativni sajt proglašen je B92.net, a u užem izboru bili su sajtovi infostud.com i naslovi.net.

Uredništvu sajta B92 dodeljena je, kako kažu, do sada jedna od najbitnijih nagrada. Direktor B92.net Dejan Restak kaže da slede još bolje uređene stranice i najbrže informisanje preko Interneta.

"Kada je reč o širenju i novim momentima sajta B92, to smo ostavili za početak 2008. Krenućemo s velikim projektima od starta i sigurni smo da će to biti novi razlozi za dobijanje ovakvih priznanja", kaže on.

V.d. gradonačelnika Beograda Zoranu Alimpiću, koji kaže da je budućnost komunikacije upravo u Internetu, dan počinje uz B92.net.

"Moj dan, i to ne radni, nego kod kuće, počinje tako što odem na sajt B92 i pogledam vesti jer je sajt zaista dobar. Glasao sam za njega i nadam se da će dobiti nagradu na Vebfestu", kaže on.

Organizatori festivala najavaljuju da će sledeći konkurs početi u martu naredne godine, a da će najbolji sajtovi biti proglašeni na jesen.

Pobednici po odluci žirija

informativni
http://www.b92.net

poslovni

http://www.telenor.co.yu

zabavni
http://myexit.org

kultura/umetnost
http://www.belgrade-jazzfest.org

edukativni
http://www.rastko.org.yu

institucionalni
http://www.nbs.yu

personalni
http://www.anaivanovic.com

sport
http://www.srbijasport.com

multimedijalni
http://www.schhh.co.yu

blog
http://www.gdestinacija.com

forum
http://www.dizajnzona.com

eksperimentalni
http://www.tjuner.com

e-uprava
http://www.indjija.net

Specijalno priznanje za doprinos društvu http://www.humanost.org

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: