HP predstavio nove pametne štampače

Poznati proizvođač štampača HP upravo je predstavio novu liniju pametnih štampača, posebno namenjenih za upotrebu u malim preduzećima. Novu seriju HP OfficeJet Pro uređaja odlikuje napredni dizajn, standardno dobre performanse i pouzdanost u radu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

11:45

HP predstavio nove pametne štampače
Foto: HP

Smart Tasks sistem, prvo mobilno rešenje koje automatizuje zadatke skeniranja u ovoj klasi, eliminiše korake pri obavljanju najčešćih zadataka koje štampači obavljaju u radnom okruženju, kao što su organizovanje dokumenta, automatska dvostrana štampa, napredno skeniranje i slanje dokumenata.

Mobilna aplikacija HP Smart korisniku omogućava jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje dokumenata sa pametnih telefona.

Hardver novih HP OfficeJet Pro štampača napravljen tako da štedi energiju, dok se kertridži sa mastilom lako recikliraju.

Osim OfficeJet Pro modela, HP je takođe predstavio i najnovije HP Laser modele, među kojima je i HP Color Laser MFP, najmanji laserski štampač u boji u svojoj klasi.

Nove serije HP štampača dizajnirane su tako da omogućavaju olakšaju štampanje i time omoguće dovoljno vremena vlasnicima malih preduzeća da povećaju produktivnost i efikasnost svog posla.

HP OfficeJet Pro štampači (serije 9015, 9025 i 9019) na našem tržištu biće dostupni krajem juna, a HP Laser i Color Laser serije od 1. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: