Koliko će Sony Playstation 5 biti brži od "četvorke"? VIDEO

Detaljima, koje kompanija Sony pušta na kašičicu svakog meseca, u vezi sa novim hardverom se pridružio i jedan video koji otkriva koliko je zapravo Playstation 5 brži od konzole trenutne generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

09:00

Koliko će Sony Playstation 5 biti brži od
Ilustracija / Foto: Depositphotos/bigtunaonline

Video prikazuje vreme učitavanja igre Spider-Man, koja se pojavila prošle godine, i koja nosi poprilično dobar prikaz detalja.

Vreme potrebno za učitavanje igre na Playstation 4 Pro konzoli je iznosilo oko osam sekundi, dok je kod PS5 konzole isto učitano za manje od jedne sekunde. Brzina učitavanja se ogleda i u dozvoljenoj brzini kretanja karaktera, gde je kod trenutne generacije to ograničeno i može se videti "seckanje", dok kod PS5 to ne predstavlja nikakav problem, piše Play.

Playstation 5 će imati ultrabrzi SSD, kao i gomilu drugog jakog hardvera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: