Googleova gejming konzola stiže 19. marta?

Kako je nedavno otkriveno, Google je krajem januara patentirao koncept za kontroler i sistem notifikacija na njemu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 13.03.2019.

15:05

Default images

Patent je pre svega fokusiran na sistem notifikacija, i nema govora o samom dizajnu kontrolera i njegovim drugim funkcijama, osim skice koja se može videti u dokumentu, kao i njenog nezvaničnog rendera.

Pored tog patenta, Google je za 19. mart najavio konferenciju za novinare na Game Developers Conference 2019, koja se od 18. do 22. marta održava u San Francisku, i pozvao skoro isključivo gejming novinare da joj prisustvuju, tako da je za očekivati da će predstaviti nešto vezano ga gejming.

Poznato je da će jedan deo prezentacije biti posvećen Googleovoj platformi za strimovanje igara, ali nova saznanja navode na to da bi Google možda mogao i da otkrije svoju konzolu, za koju se već duže vreme priča da se na njoj radi u tajnosti.

Šta god da se dešava, ostaje da sačekamo još par dana i Googleovu konferenciju na GDC.

Google je, inače, upravo izbacio tizer video kojim najavljuje prezentaciju 19. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: