500 miliona konzola: Sony predstavio PS4 Pro Limited Edition

Kompanija Sony nedavno je objavila zaista neverovatnu vest za ovu kompaniju, da su njihove konzole iz PlayStation linije do sada prodate u preko 500 miliona primeraka.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Printscreen YouTube/PlayStation Australia
Printscreen YouTube/PlayStation Australia

Prvi Sony PlayStation pojavio se 3. decembra 1994. godine i od tada do danas Sony dominantno drži poziciju kao jedna od vodećih kompanija na poljlu kućnih gejming konzola, što je pogotovo naglašeno u ovoj generaciji konzola.

PlayStation 4 se od izlaska do danas prodao u 82 miliona primeraka i pitanje je dana kada će prestići Xbox 360 i PlayStation 3, koje su se prodale u oko 84 miliona primeraka.

Povodom jubileja od preko pola milijarde prodatih PlayStation uređaja, Sony je danas predstvio limitiranu liniju jedinstvenih PlayStation 4 Pro konzola koja nosi jasnu poruku svojim imenom "500 Million Limited Edition".

Biće proizvedeno u svega 50.000 primeraka ove limitirane edicije i prodavaće se po ceni od 500 dolara, a dolazi na tržište 24. avgusta.

Ova edicija donosi jako lep izgled, za koji moramo reći da nam se veoma sviđa, sa elementima providne metalic tamno plave i zlatnim oznakama, koji celom paketu zaista daju vrhunski izgled. Pored ovih estetskih elemenata, ova limitirana edicija dolazi i uz 2TB hard disk, i uz standardni paket kvalitetnog hardvera koji ide uz PS4 Pro.

Hardver

Nova XBox konzola stiže 2020. godine?

Fil Spenser je tokom Xbox E3 konferencije objavio kako njegovi timovi vredno rade na novoj Xbox konzoli ali on nije podelio previše podataka o tome, već ove informacije dolaze od anonimnih izvora i upućuju na to da novi Xbox stiže nešto ranije – 2020. godine.

Hardver četvrtak 14.06. 16:48 Komentara: 6