Zvanična Resident Evil 2 tastatura izgleda sjajno, košta papreno

Capcom je danas predstavio sva moguća izdanja nadolazećeg rimejka Resident Evil 2, i jedna stvar nam je posebno zapala za oko.

Izvor: play.co.rs
Podeli

To je ova neverovatno lepa tastatura koju možete videti dole, dizajnirana po ugledu na Lexington pisaće mašine unutar same igre. U pitanju je portabilna blutut tastatura dizajnirana za korišćenje uz telefone i tablete, i po izgledu verujemo da je prava miliona kucati na njoj, jer je dizajn prava hrana za oči.

Nažalost, takav dizajn i košta, pa je kupovina ove tastature nešto za šta ćete morati da izdvojite oko 680 dolara. Ukoliko ste baš ogromni (i bogati) fan Resident Evil serijala, onda je tu za vas i celo kolekcionarsko premijum izdanje, koje pored tastature sadrži još i sve ove stvarčice koje vidite ispod, a koje košta skoro 900 dolara.

Čim se pravi, znači i da za to postoji pubilka. Svakako lepo, ali "okle pare", što bi rekao naš narod.

Hardver

Nova XBox konzola stiže 2020. godine?

Fil Spenser je tokom Xbox E3 konferencije objavio kako njegovi timovi vredno rade na novoj Xbox konzoli ali on nije podelio previše podataka o tome, već ove informacije dolaze od anonimnih izvora i upućuju na to da novi Xbox stiže nešto ranije – 2020. godine.

Hardver četvrtak 14.06. 16:48 Komentara: 6