Nova XBox konzola stiže 2020. godine?

Fil Spenser je tokom Xbox E3 konferencije objavio kako njegovi timovi vredno rade na novoj Xbox konzoli ali on nije podelio previše podataka o tome, već ove informacije dolaze od anonimnih izvora i upućuju na to da novi Xbox stiže nešto ranije – 2020. godine.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 14.06.2018.

16:48

Nova XBox konzola stiže 2020. godine?

Nepoznati izvor je u razgovoru za portal Thurrott otkrio kako će novi Xbox izaći tokom 2020. godine i da neće postojati samo jedna vrsta konzola, već je u pitanju porodica uređaja, kao što sada imamo Xbox One S i Xbox One X. Otkriveno je još da nema tačnog imena za uređaje sledeće generacije, ali imaju kodni naziv Scarlett.

Videćemo da li su ove informacije tačne u narednom periodu, ali ono što je sigurno je da se Majkrosoft žestoko priprema za novu generaciju konzola, piše Play.

O tome najbolje govore sveže predstavljene ekskluzive, kao i prisvajanje čak 4 poznata studija i otvaranje jednog novog, čiji će cilj biti upravo kreiranje fantastičnih ekskluziva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: