Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini se da već sada mogu da se vide i neki razlozi za ovu odluku.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 28.10.2016.

18:45

Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana
Foto: Screenshot

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova.

Pre svega, izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa je savet da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, ima i mnogo žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I redakcija magazina Play! Zine će ovog vikenda krenuti da igra Skyrim Special Edition, pa će vam preneti svoje utiske, a nada se da će Bethesda u međuvremenu pod hitno izbaciti neki patch da sve ovo sredi. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: