Prikazan unboxing nove Nintendo Switch OLED konzole

Nakon nekoliko nezvaničnih videa, Nintendo je sada i zvanično objavio video otpakivanja novog Switch modela, koji kao glavnu prednost sa sobom nosi OLED ekran.

Tehnopolis

Izvor: B92, Play,co.rs

Četvrtak, 30.09.2021.

10:33

Prikazan unboxing nove Nintendo Switch OLED konzole
Foto: graphego / Shutterstock.com

U videu je prikazano šta kupci mogu očekivati kada kupe OLED model od 8. oktobra, istog datuma kada se pojavi i Metroid Dread. Kao i kod svakog unboxing videa, u ovom se vidi šta sve sa Switch konzolom dolazi u kutiji, u ovom slučaju beli joy-con kontroleri, stalak, dock i potrebni kablovi, navodi play.co.rs.

Switch OLED nema nikakve značajne promene u pogledu hardvera. U poređenju sa ranijim modelima, poseduje širi sedmoinčni ekran i nekoliko manjih dodataka poput nove docking stanice i poboljšanog zvuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: