Odloženo: I pored najave, još ćemo sačekati da vidimo Kijanu Rivsa u Cyberpunku 2077

Nažalost, ranije uveravanje da Cyberpunk 2077 neće više biti odložen nije ostalo istinito, pošto je CD Projekt Red primoran na još jedno odlaganje.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 28.10.2020.

09:15

Odloženo: I pored najave, još ćemo sačekati da vidimo Kijanu Rivsa u Cyberpunku 2077
Foto: Getty/Christian Petersen / Staff

Nakon aprilskog, pa septembarskog, novembarskog, sada je za Cyberpunk 2077 pružen i datum izlaska zakazan za 10. decembar, a razlog je naravno poboljšanje kvaliteta same igre.

Ova objava dolazi nakon što je proglašeno da je CP 2077 ušao u gold fazu, zbog čega je odlaganje još veće iznenađenje. Ipak developeru je potrebno još vremena kako bi se uverio da igra radi glatko na svim konzolama i računarima, zbog čega je potrebno sačekati još tri nedelje, piše Play.co.rs.

Iz objave se zaključuje da će 10. decembar biti datum izlaska i za nove konzole, Xbox Series X/S i Playstation 5, a ne samo PC, PS4 i XOne kao što je planirano sa novembarskim datumom izlaska.

Vođe studija CD Projekt Red, Adam Badovski i Marcin Ivinski, su se iskreno izvnili zbog potrebe za dodatnim čekanjem, ali kažu da će im 21 dan i te kako značiti tokom završnih radova koji očekuju igru.

Ovo ne treba da razbesni fanove, na Cyberpunk 2077 sa oduševljenjem čekamo još od 2012. godine, kada je prvi put najavljen. Sada posle 8 godina čekanja, možemo da sačekamo još dvadesetak dana, na kraju krajeva, CD Projekt Red to čini zbog nas, samih fanova, i uvek je bolje dobiti kvalitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: